Möte med Värsåsvillan

Nu ikväll har vi varit på möte med VDn o byggmästaren  på Värsåsvillan :-) Vi och en familj var där för att få svar på frågor om huset o diverse annat som inflytt och ev. ändringar. Det vi ville få svar på fick vi såsom - kan man ändra läge på braskaminen? Fönsterplacering i köket?, låder istället för luckor i kökets nedre del?....osv.... Svaren var till belåtenhet :-) Vi får o kan ändra så mycket vi vill på insidan av huset men inte fasaden. Men det är ju heeelt ok för oss :-) För en tid sen blev vi även lovade plattor på uppfarten av killen som jobbade på kontoret här i stan.... det var vi ju noga med att påpeka!!! (kostar typ 90tusen extra om vi inte får med det i huspriset) Då sa de som var där idag att de inte hade hört nåt omdet!! En liten diskussion blev det med det ser ganska ljust ut för vår del :-) vi har ju faktisk blivit lovade.....

De skulle fixa fram lite nya papper på tillval man får göra . Vi vill ju skriva på så fort som möjligt så de kan dra igång med bygget SNART :-) men det kommer ta ett tag ändå, juli eller augusti lät det som.. men det gör egentligen inget då har man ju en härlig o spännande höst att se fram emot istället! Sommaren är ju go som den är! Våra "nya" grannar verkade vara himla bra så det va oxå skönt att träffa dem...Ett ganska lungt par med en dotter o ett barn på G.
  Perfa! Lägger ut lite bilder på köket.... :-)

Köket ser ut såhär i visningshuset... men vi funderar på nåt annat kakel...hmmmmm?
 Kök
Annan vinkel bara :-)
Öppet ljust kök

Del av kök

Vad tror ni om färger o kakel!?  Hjälp oss med förslag :-)
Matplats

Kommentarer
Postat av: Emelie

Fin fint kök! Tycker ni ska ta annat kakel..lite mellanmjölk det som satt nu, antingen vitt så allt blir Vitt vitt vitt! me like! annars ett mörkare så det blir mer kontraster! men jag e ju en vit fantast i grunderna, för då kan man lattja till det med roliga köks attrialjer! Vill också ha nytt kök!! Kul att grannarna verka bra! e viktigt det där!

2009-03-04 @ 09:05:31
Postat av: Cornelia

oh, riktigt nice ser det ut. Ser man fram mot inflyttningsfest i höst då ;-)



Tycker precis som föregående talare att det var lite svensson-aktigt kakel. Tror dock att det skulle vara supersnyggt med sånt där svart avlångt kakel som ligger ner...om du fattar? Eller varför inte brunt. Eller sånt som ser ut som tegelstenar! Mina päron har sånt, riktigt snyggt! Jaja, bara lite förslag :-)

2009-03-04 @ 23:54:29
URL: http://sweetsweetcorn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0