En platta :-)

Nu händer det saker! Gött att plattan är på plats och den ser riktigt jämn o fin ut :-) Även förrådet som man ser på bilden är klart. Nu ska den stå o gro till sig några veckor o nästa steg i husprojektet är att ytterväggarna ska upp. Datum för detta: 22 oktober :-) Längtar............ Så nu blr det inte så mycket mer förändringar på några veckor. Tänk att vi ska bo där o bada/duscha där man ser alla rör sticka upp hihi... Jag är lycklig! :-)



Vi trodde inte det skulle bli så mycket kvar av tomten här på sidan (på kortet) MEN med är ju säkert typ sex meter!! Börjar redan tänka på vilken typ av häck som skulle se bra ut där i "böjen" och runt om....hmmm..
Grannarna kom ut en dag när vi var där o var glada över att det var en barnfamilj som skulle flytta in. De hade två barn i förskoleåldern, typ 2 o 4 såg det ut som. Hon såg gör glá ut :-)




Idag ska vi nog träffa Lotten o Ingrid med familjer på kvällen.... Det är killarna som ofta tar tag i det så då bruker sånt bli bestämt nån timme innan :-) så jag får se helt enkelt...........

Kommentarer
Postat av: Lotten

Haha va förvånad jag blev :-) John har inte sagt nått till mig, bara att han prata med Peter!



Åh vad kul med huset, det börjar ju ta form ordentligt nu!!! Ni kommer nog trivas prima skinka där borta!



Kram (och ses kanske sen då?)

2009-10-03 @ 14:14:05
URL: http://jolozi.blogg.se/
Postat av: Lena till lotten

hahah....... hoppas vi ses ikväll då :-) kanske blir hos toris, han har lite fler sovrum till alla barn :-)

2009-10-03 @ 15:03:26
URL: http://volne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0