En tisdag utan barn!

Idag var det barnfritt på jobbet för det var nämligen stängningsdag! Fm gick åt för att skriva ny arbetsplan och hur vi jobbar med hållbar utveckling på förskolan o vad och hur vi vill utveckla detta arbete.... Gick skitbra o smidigt :-) man kan ju lätt flumma ut o inte få nåt gjort MEN icke den här gången! Vårat strukturerade arbetssätt går sååå bra! Heja oss på katthult! ;-) Dagen gick bra.......... städat o fixat på avdelningen o sen var vår rektor där o prata om förskolans "nya" arbetsätt o vykotskijs tankar kring barns lärande bla bla bla... JAG tyckte det var intressant i alla fall!

Här är en dagsfärsk bild på plattan. Eller snart plattan.... på torsdag häller de på betongen!! OCH nu är även braskaminen på rätt plats :-) peter var där o snacka med gubben på bilden så allt är superrätt! Kanske inte syns så bra på kortet men alla slangar o kablar golvvärmen är på plats så vi inte fryser om fötterna :-)



Några söta kort från söndagens träff med tage o familj :-) först fika, sen lek ute, o sen pizza till kvällsmat :-) tack för en supertrevlig em/kväll!

sverre hitta ett äpple som han höll i typ hela tiden...typiskt han :-)



Varför sitta på varsin stol?! I tages rum...


Kommentarer
Postat av: jessie

gött att braskaminen är på rätt plats!! kul att se framstegen med huset,nu kommer det gå undan ska du se! =)



söta kort på småttingarna.. =)

2009-09-29 @ 22:10:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0