inte riktigt så soft som vår söndag brukar vara

Idag märkte jag att det var ganska skönt med sovmorgon :-) Sverre var hos baba o morfar över natt så därför denna långa morgon i sängen!

Igår hade vi en superkväll! Fört bio, flickan som lekte med enden sen en god middag på café o bar. Filmen var jätte spännande från börja till slut och vid ett tillfälle hoppade hela biografen till. Såg jätte kul kuligt ut hihi....... Hon som gör rollen "lisbeth" är bara såååå grym! Utan mycket repliker gör hon det otroligt bra med bara kroppen o blicken.....
På café o bar åt oxfilétoast med chevreost och en klassisk cecarsallad till varmrätt. Kan jag varmt rekomendera! Till dessert valde jag vitchoklad -pannacotta med björnbär o hallon....mmmmmmmmmmmmmm gott. Peter avsluta med en kopp kaffe han :-)

Kom hem vid 23 och satt o snacka och plöjde igenom ett gäng skivor och klockan blev nästa 03.00 när vi kom i säng! Mycket snack.... mysigt och kul :-)

NU!
Sverre är hämtade o ligger o sover nu men snart är det dax att åka o titta på ett visningshus på kålland. Kan vara kul o se hur kök o badrum ser ut och få lite inspiration till vårat hus :-)

Efter det är vi hembjudna till Sverres polare Tage på fika och lek! Ska bli jätte kul att träffa dem för det var såå längesen. Vi har saknat er :-)

Sen är det nog kväll när vi kommer hem och ikväll går några av våra tradera auktioner ut så då blir det lite fix med det. Gött att få lite extrapengar i kassan. tjing tjing




Kommentarer
Postat av: jessie

Lät som en helmysig kväll! bra att ha lite "egen-tid" ibland.. =)

Får nog gå och se den där filmen, blir väl extra bra på bio oxå! =)

hoppas ni har en superbra söndag!!

kraaaam

2009-09-27 @ 15:14:57
Postat av: Lena

TACK! jo har du skaffat nån blogg eller? kraaaaaaaaaaaaam tillbaka

2009-09-27 @ 21:05:29
URL: http://volne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0