Lite modenyheter är kul!!!

Modekedjan Lindex släpper en sofistikerad festkollektion som du kan spana in HÄR.

Den svenska modekedjan Lindex satsar på high fashion i höst, och låter designern Ewa Larsson skapa en kollektion med sofistikerade plagg i svart och beige.

Kollektionen – som har fått namnet "Affordable Luxury" – har hög kvalitet, innehåller draperingar, noga utvalda detaljer, veck och volym. Här möts det eleganta 1950-talet och den moderna tekniken i en klassisk och enkel festkollektion


text o bild: www.glamour.se
______________________________________

SONIA RYKIEL VÄRMER UPP JULEN 2009 PÅ H&M OCH INLEDER VÅREN 2010 MED EN STICKAD FÄRGKAVALKAD

H&M och Sonia Rykiel är stolta över att presentera Sonia Rykiel som H&M:s nya gästdesigner för vintern 2009 och våren 2010. Det franska modehuset som grundades av ”the Queen of Knits” representerar en distinkt, modern och kaxig Paris-anda. Det är första gången H&M gör ett designersamarbete med damunderkläder: exklusiva underklädesplagg och accessoarer som kommer till H&M:s butiker den 5 december 2009. Kollektionen lanseras på alla H&M:s marknader i cirka 1 500 butiker och släpps samtidigt i några av Sonia Rykiels främsta boutiquer världen över - vilket är ytterligare en premiär för H&M.  

H&M och Sonia Rykiel som båda älskar att överraska har nöjet att presentera ännu ett samarbete för våren 2010. En andra kollektion som innehåller ikoniska stickade plagg och lekfulla accessoarer för kvinnor och flickor i åldern 1,5 till 8 år. Kollektionen lanseras i cirka 250 H&M-butiker på samtliga marknader den 20 februari 2010. 

Sonia Rykiel To Design for H&M - Designs from the Sonia Rykiel autumn/winter 09/10 collection
text: www.hm.com
___________________________________________________________________________

Super kul med mode är det ju och lite "nytt" som jag har spanat på är ju Lindex kläder i höst! Massa snyggt....och mer kommer det! Även läste jag att en av mina favoriter i modevärlden Sonya Rykiel ska gästa hm i vinter o tidig vår! Blir spännande :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0