spikat o skruvat osv

Idag har vi haft en fixardag i huset tillsammans! Söndagar är bra dagar som man ofta hinner med sånt som behöver göras o aldrig hinns med :-) För en tid sen visade jag upp några bilder på snygga (med superdyra) klädhängare/kroksystem här i bloggen. Detta har varit ett projekt som idag slutfördes! De tre "reglarna" som syns till vänster på kortet har kvistmålats, grundats o målats svarta ett antal gånger. Vi har borrat hål o satt dit kromade krokar i olika höjder. Har man inte en så stor hall är det en bra idé tycker jag :-) Fågelkrokarna köpte vi i gbg o även holken, på Designtorget.
Hyllan med giraffhuvudet skruvade vi även upp idag. Gillar att ha saker uppsatta på väggen i sverres rum för att få det mer lättstädat. Det är även viktigt att han kan nå sina leksaker... Vi får se vad som kommer att stå på hyllan.... Förrut hade vi en ful golvlampa på detta ställe men nu köpte vi en taklampa i gbg istället! = fri yta på golvet :-)
God natt!

nytt på husfronten!

Nu är markstenen lagd och vilken skillnad det blev! Rent o "helt"... vi skulle aldrig klarat det själva....med alla lutningar och brunnar som ska anpassas därefter! Det sista skulle gubbarna fixa på måndag så då får vi parkera bilen under tak igen :-)
Vi har väntat ganska länge med att sätta upp saker på väggarna.. man vill ju tänka efter noga före man borrar i de nya väggarna :-) men två "tavellister" satte vi upp i veckan för att få upp lite färg och självklart sverres fina o kuliga leksaker/böcker.
Lite mer färg o design blev det uppsatt igår i form att detta röda träd. Suktat efter det länge men nu slog vi till o vi är helnöjda. Funkar fint istället för en fondvägg....
Idag har vi varit i gbg heeela dagen! UNDERBART att bara vara vi två ibland! Shoppat ganska mycket o visar inköpen någon dag såklart :-)

blomstertiden är här....

Skolavslutnings tider och slappt här hemma! Skönt med lov (för peter o sverre, jag jobbar v. 25 oxå)! Ledigheten börjar imorn och varar till vecka 32. Då är det överskolning till rådamosse´s förskolan!

Veckan som var hade jag fullt upp på jobbet... en lite upp-o-ner vecka.... Barnen börjar bli trötta på förskolan kan man säga!! och jag med...på att jobba! Några dagar till så...

Helgen som varit har varit superkul med fruhippa och div. mys med familjen!

Imorn börjar de lägga marksten här hos oss vilket vi har läääängtat efter :-) Spännande.... Här nedan kommer lite planteringsbilder som höjer sommarkänslan :-) Jag älskar blommor!
Är så stolt över min självodlade basilika :-)

sista soliga dagen....?

Kanske var det sista grillningen på ett par dagar nu... Jag passade på att njuta till fullo :-) Det har varit en underbar vecka med goda vänner o familjen såklart! Livet leker!

Lite nyheter!

Det är verkligen skönt att bo i hur såhär års! Vi har varit ute hela veckan från tidig eftermiddag och sen kväll. Sverre har ätit vällingen ute på en filt före sovning t o m. Love it!

Idag har pappa o peter snickrat igen och staket är redan klart! Det gick fort och blev väldigt rakt o snyggt... Nu har vi det mer privat, det grorde mycket med insynen. Blev mer som ett rum....

Parasoll

Gjorde ett impulsköp idag! En stor och fin parasoll som vi kan sitta under vid soliga dagar!
Den var 3 meter i diameter så den täcker bra. Det bästa med den är att man kan dra ner den så att
den täcker från sidan som den gör på bilden nedan. Rekommenderas :-)
Bilden tagen från www.jysk.se

Nästa grej att inhandla får nog bli ett räcke som ska sitta längst bort på terassen för lite insynsskydd!

Sverre sprang omkring utan blöja idag på terassen och kissa och bajsa lite varstans :-)
Han sa till en gång med vi hann inte fram!! :-)

RSS 2.0