Mysig start på veckan!

Härlig kväll och dag har jag haft! Efter jobbet stack vi iväg till stan, jag , peter o sverre! Åt lunch o drack kaffe, mysigt att göra det en vardag tillsammans. Peter har nämligen påsklov......... :-)

Det är verkligen underbart att bo här i råda! Att slippa stan o alla gator är sååå skönt! Vi kan gå ut o leka, gräva i sanden, plocka stenar gå till fina/bra lekplatser som ligger ett stenkast ifrån oss! Lyx! Så det har vi gjort i eftermiddag, lekt UTE :-)

Nu blir det nog sängen nästa!

måste bara visa mina kap!!!

Har spanat in the garden collektion (H&M) sedan tidigare och på nätet tog plaggen slut direkt :-(.... MEN idag, hör o häpna på H&M i stan hade de massa av godbitar ur collektionen kvar! Vilken lycka! Kunde köpt fler snyggingar med mig hem men det blev i alla fall några :-)

En vardagstopp med fina blommor!

En ljusrosa klänning med fina detaljer vid axlarna! Får bli lite brun först bara.... ;-)

Den tredje var den jag suktat efter mest! Så söt... Ska ha den när vi firar svärfar i Kroatien i Maj hade jag tänkt!

Tyg!

Dessa två tyger funderar jag på till sovrummet! Det översta "Lustgården" o det nedersta "Melodi" av Stig Lindberg. Det nedersta är det finaste tycker jag......Coola och vackra på samma gång! Sen blir det att tänka ut vad för slags gardin jag ska sy också :-)

i sytagen!

Är lite svag för marimekkos Unikko tyger FAST de har hängt med ett tag :-) Detta gröna tyg är till sverres rum, till en gardin och till en stor golvkudde. Stora gröna blommor och mycket färg. Me like! Hade ett mer barntyg förrut men detta var färggladare o snyggare........
Kudden är nu klar :-)

Vill ha!!!

Är ute efter lite nyheter till badrummet! Har suktat efter dessa ursnygga produkter från VIPP ett tag MEN visst är det lite dyra så jag har inte köpt dem.... än :-) Det gäller ju att prioritera... Det lockar i alla fall att klicka hem dem direkt men men. Visst är de snygga!!?? Tvålpumpen kostar runt 800pix, toaborsten runt 1500pix o tandborstmuggen runt 600pix :-)
Vipp 09 Svart Tvålpump
Vipp 7 Toothbrush holder Black
http://www.lannamobler.se
http://www.danskdesign.nu/

pyssel

Har länge velat ha massa ramar av olika slag som formar en kvadrat i ytterkant och nu är vi en bit påväg. Självklart tog gips Spikarna" slut när vi inte var klara så vi får köpa fler men man ser lite hur det kommer att bli i alla fall :-) Tänker på vad för slags gardin som skulle bli bra i sovrummet oxå.... Har nån någon bra sida där det finns snygga tyger.... frida du vet säkert? :-)
Sverre är inne i en "rit o måla- period" o tar fram kritor o papper  o vaxduken hela tiden! Frågar man vad han ritar säger han ALLTID - Älg! hehe

helgfrukost är bland det bästa!

Nu ska jag snart väcka min goding och säga att frukosten är klar! Jag o sverre har varit uppe sedan sju och nu jag är jätte hungrig :-) Ha en bra dag! Vi ska ta en promenix till stan o kika lite :-)

bilder på ikeaköpen :-)

Jag liksom peter gillar att ha ordning o struktur i vårat hem SÅ självklart är vi nöjda med den här förvaringsmöbeln :-) Sverre kan göra egna val när han når alla sina leksaker... Allt är i hans höjd! Nice!
Syns lite dåligt men antonius tror jag serien heter! Förvaring i garderob... Några fack o lådor var fick vi!
Mest nöjda är vi ändå över dessa rullgardiner! Rekomenderar "Enje" till er som inte vill att solen ska lysa in (o bleka golv) fast ändå vill ha kvar allt ljus :-) På bilden är de neddragna.



En tripp till IKEA

Idag åkte jag o peter till Ikea för att inhandla lite smått o gott. Tycker Ikea egentligen är lite tråktigt.... det man köper har ju alla (känns det som) :-) Men självklart kom vi ut med kassarna fulla! Det vi var ute efter o köpte var massa rullgardiner, ljusa tunna som bara tar bort solen inte ljuset. Expedit-serien är kanon til barnrum så lite förvaring till sverre blev det med. Även två hyllplan till tvättstugan....tavellister till sverres rum... och lite förvaring till garderoben i hallen också.........hmm några småsaker såsom ljus blir det ju ALLTID också :-) Annars vill vi vänta med detaljer och lampor och hitta något som vi verkligen gillar o som är lite "unikt" i alla fall :-) Får se hur det går...

Återkommer med kort på inköp och hur det blev imorn!

Vill ha!!!

Hur snygg är inte den här hallgrejen!!! Ett tyskt märke som inte går att beställa till sverige.... vad jag vet.. Funderar på om det går att tillverka en egen :-)  Massa fina färgen och kostar massa tusingar :-)
Men som sagt, såååå snygg.
Schönbuch: Line
http://www.thedesignannual.com/srv.tda?op=show_product&site=tda&id=276503&choices=hersteller:schnbuch&theme=showtime&lang=en

två nya prylar :-)

Lägger upp två nya inköp! Mattan är från Fridas hem, en pappelina. Har en sedan tidigare o är såå nöjd med kvaliten och så är den även väldigt praktisk :-) Bra när man har små barn. Färgerna var som jag tänkt oxå. Det blev mysigare i köket, lite mer ombonat! Nöjd :-)
Vi vill ha nån bra o snygg lösning i hallen o köpte även den här pallen på Fridas hem. Den är i rotting och lackad i svart med en svart dyna. Bra när man tar på ytterkläder på lillen och sen kan man ha massor med saker i oxå :-)

dagarna går

En vecka som husägare gick snabbt :-) Fortfarande känns livet underbart! Det är till o med kul att städa......hehe...
Idag har vi jag o sverre vart på babysim i skara (första gången idag)... en fortsättningskurs som verkar kanonkul. Som vanligt är sverre något osäker men med lite övertalning o "go go" så gick det jätte bra. Sen ville han bara -"MEJA MEJA" hela tiden, dvs. mera mera...  Det blev mycket dyk och han åkte t o m på kanan på magen med huvet före och gjorde ett snyggt dyk :-) En mysig stund tillsammans!

Försöker tänka ut vad vi ska prioritera med inrednig o diverse saker till hemmet... hmmm.... kanske inredning till hallen, får nog googla fram lite bra idéer :-)



första fredagsmyset i nya lyan :-)

Vi började fredagsmyset med ett skönt bad i det nya karet:-) Här är vår badpojke!
Ha en mysig kväll det ska vi ha :-) Eller har redan.............

Romantisk stil

Det är kul med allt fix i den nya lyan må jag säga.... och fix lär det bli ett tag fram över! Till våren blir det ju även trädgård :-) Idag har vi fått hjälp av rune med målning av köksstolarna, så nu är de klara! Vita pinnstolar med rosa prickig dyna från Lui. Söt! Ernstkronan sitter numera mitt över bordet och lyser vackert! Sitter o tänker på vad jag ska köpa härnäst hehe... Det är mycket man vill ha o mycket dyra snygga prylar finns det :-)

Mysipysi :-)







RSS 2.0