Kalas hela helgen lång...

Nu slappar vi i soffan efter en härlig men intensiv kalashelg för Sverre! Sverre var helnöjd med alla fina presenter han fick och lekte o lekte... Det tog ett tag före han varvade ner och kom i säng. I sin nya SORA säng :-) Vi la honom som vanligt och han låg och grejade ett tag sen fick han tag i en bok o låg o tjuvläste...tillslut somnade han sött! TACK alla vänner för att ni gjorde Sverrs kalas så LYCKAT :-)

Nu börjar det bli färdigt!

Peter o pappa kämpade med att slutföra bygget idag med gott resultat! Nu är det bara kanten (som man ser på kortet) som ska sågas till så den blir rak :-) Stort o lekvänligt o om nån får för sig att dansa loss finns även plats för det!

Nu står bor o stolar på "fel" plats tills vidare... Det ska byggas ett staket/insynsskydd mot gatan där bordet sedan ska stå bakom. Man vill ju inte att hela kvarteret ska se vad som ligger på faten :-)

Allt känns underbart (såklart)

Nu återstår även att bestämma nån snygg färgkombination på dynor.... Funderar på rött o rosa + vitt... får nog googla på det ;-)

Sverre 2 år!

Hurra Hurra Hurra Hurra vaknade Sverre upp till idag!
Yrvaken fick han öppna sina tre paket som blev omtyckna på direkten!


Hur många år fyller du idag?Leksakerna var så roliga att inte ens kunde släppa dem när han skulle dricka sin välling!
Han grät när han skulle somna idag när han inte fick leka mer med dem... :-)På lördag och söndag blir det kalas för släkt och vänner!


tillbaka från Kroatien!

Hemma igen i ett soligt o varmt sverige! Veckan i kroatien var super och all inclusive var ju grymt bra när man har barn! Rekomenderas! Några semesterbilder o mer om det får komma med nån annan dag :-) FÖR idag har det varit annat att tänka på! Halvvägs med altanen är vi nu o imorn ska det byggas igen. Peter, Åke och pappa har gjort ett hästjobb idag! Det tar tid för är den är STOR! Som man ser på bilderna har det varit här o målat vitt vitt vitt men det ska även bli inslag av grått. Spännande!
Ser fram emot en kul arbetsvecka o att vi snart har en 2 åring i da house :-)

byggare

Hammare o spik o tång vad har peter nu på gång lalalala.... (alfons åberg låt:-))
En bit till på väg att kunna fira vår (snart) tvååring utomhus kanske.... det går ganska fort när de jobbar må jag säga! Hoppas hoppas.... Utemöblerna står på em-möblers lager o bara väntar på att få komma hem till oss :-) Så fort altanen blir klar hämtar vi hem dem!
planering........

Sådär ja! Vi har formen och hur stor altanen ska bli nu är det bara sätta igån med byggen! Såå härligt att kunna gå ut på ett stor altan där man både ska kunna sitta många tillsammans o äta o grilla men även plats för solning och fina odningar o krukor! Ca. 40 kvadrat blir den så hoppas det inte blir för lite bara.......
Nu ska jag ut o springa...som vanligt :-)

Nu händer det!

Vad lycklig jag blev när jag såg grävskopan köra upp på vår baksida precis när jag kom hem från min kurs idag!!!

ÄNTLIGEN kan vi börja med projekt ALTAN! Tycker vi har väntat på detta i två månader... :-) Så här ser det ut nu o jag tänkte dokumentera projektet i bilder. Så det är nog det bloggen kommer handla om den närmaste tiden :-)

Början på något stort..... :-)

Sverre!

Vår solstråle är med i VIföräldrars omslagstävling!!!

Rösta gärna via länken :-)
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=31660
(fick inte till det med länken... den måste visst kopitieras)

helgen!

En härlig helg som vanligt! Fredagen hade vi lyxfredagsmys med massa gotter... räkor, oliver, marinerade vitlökar, salami, parma vin mm. :-) Älskar sån mat! Lyssnade på härlig musik och satt o pratade till nästan midnatt. Love it!

Lördags eftermiddagen firade vi peters pappa 60 årsdag! Han fick en Fender-gitarr av oss alla. Så snygg o cool design! Vi blev inte så sena hem så vi tog ett glas vin och tog det lugnt o gjorde en fredagsrepris.

Söndagen har tillbringats i kyrkan en bit från Ardala. P´s kusin konfirmerades och vi var med på det hela dagen! Nu vet jag varför jag valde bort det monentet på högstadiet :-) Massa god mat o fika fick vi och sen åkte vi hem till råda vid fyra. På kvällen har jag pysslat med lite jobbgrejer och en uppgift i min kurs "pedagogisk dokumentation" som jag ska på imorn!

Nedan följer bilder från helgens bravader :-)
Axel är bra mycket kvickare än sverre :-) snabb o go som bare den!
svärfar med guran :-)
Skulle blivit en fint kort på oss... men det blev det tyvärr inte :-)
Elin i kyrkan!
Familjen Stjernqvist!
Mat o fika efter kyrkan!
PS. imorn håller vi tummarna för at de fixar vår baksida så vi kan påbörja altanbygget!!!!!!

grillkväll någon?Idag fick vi vår goa grill :-) Levererad från www.expert.se hem till råda, perfekt! Gasolen är inköpt så nu väntar vi bara på lite finare väder!!!

Så ser den ut :-)
Nyinköpta är även dessa solstolar från www.em.se. Vädret blev ju som sagt sämre så än så länge står det bara o väntar på att få komma ut på baksidan.... Vill ha sol NUpå rymmen

Idag var det inte varmt enligt mig! Sverre verkar aldrig frysa utan tog första bästa chans att sticka ut till peter nästan helt naken :-) Helt oberörd av kylan sprang han runt på baksidan o skrattade. Det slutade med att vi alla tre tog på oss tjockare kläder o stack till  närmaste lekplats o lekte hela kvällen. Vi har haft en underbar eftermidddag tillsammans alla tre....först bad i skara... köpemat... massa lek o spring ute på lekplatsen...långpromenad med barnvagnen.... UNDERBART!

RSS 2.0