38 hela veckor

Höggravid kan man kalla sig nu va?

Känner mig supergravid några stunder under dagen men långt ifrån hela tiden... Visst är det tyngre att väga 10 kg mer för fötter och ben men det lär dröja med den här bebisen med känns det som :-)

Bebisen är ganska lugn under dagarna men mer aktiv mellan åtta till tio på kvällen nu den senaste veckan. Det gör nästan ont när den sparkar o trycker mot mig... Håller peter mot/på magen lugnar den ner sig men släpper man så kör den igång direkt :-)

När sverre var ny ville han vara nära/på oss de första månaderna. Som ett klistermärke..... Bebisvagnen användes nästan aldrig då han bara skrek o skrek i den o vägra snutta på nappen de fem första månaderna... Undrar hur det blir men den här lilla krabaten :-)

Nu är jag tjock :-)

   jösses vad stor jag var....

   här med....  :-)

37 hela veckor

Tre veckor kvar! :-)

Kanonstor kula på magen och bebisen knör o knör med sin rygg och spretar med benen. Magen är ofta helt sned och krokig när liten rör sig :-)

Lite dryga tre veckor kvar att jobba också. Den här gången går jag inte hem två veckor före "datumet" utan försöker jobba till några dagar efter det istället!. Sen har jag tagit semester från den 19 maj o två veckor framåt... Härligt!!! Längtar mycket efter både bebis, sommarlov och föräldraledighet nu...

   Här är jag o Sverre :-)

   Här är den senaste kulan...mvc- besök

Idag har jag haft semester från jobbet! Skönt att ha påsklov med sverre o peter!

MVC resultat

Fosterläge: fixerad o lång ner stod huvudet
Blodtryck: 120/60
SF: 33 cm stor mage hade jag
Hjärtljud: 135
Viktuppgång: Samma som i mars...oförändrad.. Magen blir större och jag mindre helt enkelt :-)

Alla mått o sånt är som med sverre i magen! Jag tror det är en kille där inne :-) OM det är en tjej så är alla myter om tjejer bortblåsta hihi...

Vi snackade även förlossning och igångsättning... (som det troligtvis blir igen) och skerv in i journalen att jag VERKLIGEN ÖNSKAR att sättas igång i vecka 42+0. Sen kundre jag även ringa till skövde o prata med dem om detta :-) Vi får se...

I vecka 36 +++

Det är verkligen ganska nära nu! Konstigt men sant :-)

Jag mår toppen än och känner mig lätt o smidig i nästan alla lägen. Vi har grejat i trädgården en del och det är verkligen kul och härligt att bo i hus! Det som är nytt för i vår är en nysatt Avenbok (häck) som är planterad på långsidan av huset. Helt klart den vackraste häcken... men det tar alltid tid med häckplantor :-) Idag satte vi ytterligare fem avenbokar i vår pergola som ska bli som en grön vägg :-) Jag har rensat ogräs och försökt att böja mig ner så gott det går... När vi var klara åt vi glass i solväggen i pergolan, underbart!

Bebisen i magen är något lugnare nu. Den sover oftare och längre stunder vilket är skönt. Det ska bli kul att åka till MVC för koll imorn!
Barnmässa i helgen :-)

Jag och mamma har som tradition att åka på barnmässan i göteborg varje år! En helmysig dag med mycket shopping är målet och det blev en hel del inhandlat till plutten. Köpte inget till mig själv... jag är mest tjocker o vill inte köpa kläder som passar mig nu :-) OCH längtar till sommaren o mina gamla jeans!

Detta köpte vi/jag:


Nova Star tröja med dragkedja


Kid´s inc luvtröjaByxor var prio ett att köpa. Här ett par harem, jeans o chinos alla från Nova StorFörvaringpåsar från FÄRG-FORM -SWEDEN. Två svarta Molo t-shirtar.Fel håll på kortet men fick inte tet :-) WTC byxa Nova Star, Molo tröja (gammal mössa)

I vecka 35++

Tjoho typ en månad kvar!

Känner lite förvärkar då och då vilket är "skönt". Det hade jag inte många av med s i magen.... När bebisen vickar på huvudet mår jag nästan illa. Oj vad det känns! Är pigg och kry på dagarna men visst är det segt mot em. /kvällen i kroppen.

Jag ser fram emot att få klart alla mina utvecklingssamtal och dokumentationer över mina förskolebarn OCH sen gå hem med gott samvete :-) Några veckor kvar att jobba som tur är!

Bebisen rör sig som förra veckan....knör och trycker på aktivt under många gånger per dag. Ar jag själv aktiv under en dag är den dock betydligt lugnare.

Ska fota bebbens rum/vagn/nya garderoben nån dag o visa tänkte jag. Lite tradigt att bara läsa om MIG :-)

    Här är jag med sverre-magen... dock i vecka 36. Hade inte nåt bra kort från vecka 35+++

   35 hela veckor + nån dag :-) Härligt tjocker!

modevisning :-)

Imorgon är det The Event för alla som jobbar inom Barn o Skola! Det ska bli intressant och ganska kul tror jag... Vi ska vara i Arenan hela dagen och på kvällen är det The night Event ;-) Då är det middag med respektive... Jag och P jobbar ju i Barn o Skola båda två så jag ska sitta med hans enhet, mångfaldsenheten vid middagen. Senare på kvällen kör Charlotte Perelli på scen :-)

Lite nya kläder till dagen o kvällen köpte jag på Rydéns idag! Det är lite klurigt att köpa kläder till kroppen nu...

Till dagen.....
   Till kvällen..... Man ser inte riktigt de fina detaljerna o blommorn på kortet tyvärr 


mvc-besök

Idag var jag o Sverre hos Kerstin på mvc för rutinkontroll. Det har varit en lång dag på jobbet först och sen iväg på kollen för att avsluta dagen med kvällsmöte på jobbet till åtta..... Åtta till åtta på jobbet med en paus mellan 16 och 17! Härligt! Nu är jag trött!

Vikt: Hon ville inte väga mig.... det var inte så noga...
SF magmått: 32 (på det heldragna strecket)
Blodtryck: 115/60
Foserljud: 142
Urinprov: Superbra ;-)

Har ansökt om semester några fredagar före BF, som är 14 maj! Detta för att vila kroppen o knoppen. Vecka 17, 18 19 kommer jag att vara ledig på fredagarna. Lördag vecka 19 är det BF..... men det kan ju ta betydligt längre tid för pyret att komma ut :-)

34 hela veckor +++

Jag:

# Fortfarande smidig och ganska oberörd av min tjocka mage :-) ....trots att den är så stor att jag typ har den i knät när jag sitter ner hehe.

# Tror jag har haft lite halsbränna vissa dagar.... Hur får man det?

# Har fått en lite mörk rand från naveln och ner mot snippan. Den fick jag mycket tidigare med sverre kommer jag ihåg.

# Magens placering är något lägre den här veckan och jag kan andas lättare vilket är gött.

# Ser fram emot dagen D mycket!

Bebisen:

# Mycket vaket är det fortfarande i magen. 

# Den senaste veckan har lillan eller lillen (är fortfarande osäker på könet trots att vi har frågat hehe) haft massa hicka. Magen hoppar i rytmisk ganska snabb takt :-) Det hade jag nog aldrig med sverre...

# Vid höga ljud t.ex. på jobbet reagerar bebisen jätte mycket på. Antingen är det sammandragningar jag får eller att den stretar och tycker ut sig då. Svårt att avgöra!

# Ska boka tid hos Anund för fotografering


:-)

   sverre i magen

   nya kulan


RSS 2.0