otroligt irriterad på ett visst byggföretag!!

Jo många vet ju att vi ska flytta o var, när o hur osv.... Det har jag ju skrivit en hel del om o något vi verkligen har sett fram emot! Igår skulle vi skriva på kontrakt o göra våra tillval. Ett möte som var bokat sedan två veckor tillbaka. Vi kom dit o byggmästaren + en person som är ansvarig för bygget var där. Allt var i princip klart före mötet med avtal o betald handpenning...Vi kom dit väldigt spända o med höga förväntningar (säklart) o så säger det helt plötsligt att det INTE blir något med bygget o vårat hus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Som en hård smäll rakt i magen kändes det som! Vi blev jättechockade o ganska lågmälda o mötet varade bara en kort stund. De berättade att de hade blivit "överkörda" av lidköpings kommun o skyllde på att de var tvingade till att bygga (som många kanske har läst i nlt) seniorhus tillsammans med ett annat företag på sin mark på mossen! De beklagade sig o att de gäran hade velat bygga vårat hus blablabla............. MEN att kommunen inte ville detta!

På kvällen efter mycket prat om detta o en hel del reflektioner kom vi fram till att det verkade helskumt! Idag begav sig peter o hans far till ordföranden för byggnämnden o det visade sig att kommunen inte visste om "vårat" hus och att de som skulle bygga vårat hus valt (inte blivit tvingade, som de sa) att samarbeta med just seniorhus och i princip skitit i oss!!!  Allt de sa på mötet igår var bara lögner! Detta gör det ännu mer irriterande!

Detta är en kort resumé om hur det ligger till och vi kommer att dra det här så långt vi bara kan! Detta stora byggföretag ska inte komma undan utan "bråk". Fortsättning följer.....

Kommentarer
Postat av: jessie

WHAT?!! va fasen är det jag läser.. låter ju helt sjukt!så kan det väl bara inte gå till... Hoppas det ordnar sig vännen! du får berätta lite mer om det imorrn när vi ses...

bamsekram!!

2009-06-12 @ 21:53:09
Postat av: emelie

vafan...? Dra detta så långt de går, känns inte som de borde kunna göra så? Kolla nu, och de ligger ju faktiskt fortfarande hus ute till fsg på hemnet. Hur kan de ha ett hus ute till fsg som inte finns att sälja? Det måste man väll kunna stämma dem ordentligt på? Stor kram till er alla, och lycka till!

2009-06-12 @ 23:11:50
Postat av: Ida

wtf!? vilka idioter! hoppas att ni hittar en lösning på det! make them pay!

2009-06-13 @ 08:56:00
Postat av: Angelina

Hmmm... idioter finns det gott om!!

Hoppas på det bästa för er.

Lycka till!

Kram

2009-06-13 @ 18:12:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0