hemma igen efter en intensiv helg

Igår kväll kom jag hem från min helg! Har knappt hunnit prata o krama min P i helgen :-) Fredagen bjöd på fika på stan med Peter Leffe Lotten o Zigge på 3B, sånt är alltid gött en fredag! Därefter åkte vi på kalas hos p´s morbror Olle. 45 åringen med familj bjöd på tacos o till efterrätt var det glass+grädde+bär+maränger :-) Gissa om jag blev mätt?! Barnen på festen gillade nog maten ännu mer ;-) Vi skulle inte stanna så länge eftersom jag skulle till Ullared på lördagen MEN vi kom la hem vid halv 12 :-( Upp klockan 6 på lördagen då Leffe o hans sambo Ingrid tutade utanför.... seeeegt! När vi kom dit var det rätt lugnt faktiskt trots lönehelg. Det är ju så kul när man kan köpa såååå mycket o det inte kostar skjortan :-) Det blev mycket leksaker o ett regnställ till sverre o massa "förbrukningsprodukter" så som våtservetter o tvättmedel osv. Jag är helnöjd med besöket o mina inköp...... dock ville jag ha köpt Fisher Price bondgård men den skulle komma in till jul typ.... då får det bli en till resa dit tror jag ;-)

När vi kom hem till stan igen var klockan 17 o P kom o hämta mig (han snickrade hela dan på gästhuset på kålland o sverre var med farmor) Sen åkter vi tillsammans tillbaka till hans föräldrar på kålland o åt mat o drack vin + sov över där. Mellan halv 20.30 o halv 21.30 släckte vi såklart alla lampor o tände ljus o oj va mysigt det blev i den mörka skogen där de bor. Mot slutet av kvällen var mina ögon o hjärna helt slut! TRÖTT

Söndagen började med liiite sovmorgon o god frukost! Emelie som typ är sverres faster fyllde 30 på söndagen o detta firades! Det bjöds på våfflor och vi var säkert 16 pers där ute.... t o m mina föräldrar var med o käka o drack kaffe :-) Gästerna droppade av mot eftermiddagen o vi stannade o gosade lite med s´s kusin Axel innan vi oxå tog bilen hem... Hemkomst vid 18! Det var mycket skönt att komma "hem" o kul att packa upp alla nya saker jag köpt på ullared :-)

Hopps nästa helg blir något lugnare.... ;-)

Kusinerna!

lite stressigt...

  • Har varit nååågot stressad idag... vilken jag inte är van vid :-) Skulle till frissan kl 9 o skulle fixa till mig lite innan...typ duscha, sminka mig o kamma håret.. Låter inte så avancerat va? men lillplutten tyckte inte om när jag sprang runt o fixa o skrek o skrek efter mig hela tiden! Jobbigt! Annars brukar jag alltid göra mig fin när han sover förmiddag :-) Tillslut kom jag iväg o blev nöjd med resultatet! Pappa var barnvakt... :-)
  • Ner på stan när jag var färdig o köpte överdragsbyxor till S o sen var det öppna förskolan kl 11! En mysig sångstund o lek bjöds det på. Efter barnen lunchat tog vi Runnern o spang hem :-) Sovning efter maten o därefter kom mamma som skulle passa sverre för vi skulle på bankmöte!
  • Bankmöte kl tre där vi gick igenom lån o räntor som sedan resulterar i en boendekostnad! Räntan är ju fortfarande låg o det gillar vi såklart! Vi ska låsa på flera år så vi kan sova tryggt om natten. Det blir faktiski inte mycket dyrare än vi bor nu.... :-) love it!
  • Efter mötet skulle P hjälpa sin far med lite saker o jag gick hem till S o min mamma... Då fick jag för mig att vi skulle testa överdragsbyxorna o ta första turen på cykeln! S gilla det skarpt o flina hela vägen! Dock var det lite för kallt men en liten tur bidde det i alla fall!
  • Kvällsmat o powerstrike för min del på Helen´s! Körde stenhårt! 

    OJ vad mycket jag gjort idag!

fler nya saker...

Visst att vi ska spara pengar till huset MEN man måste ju faktiskt ha lite saker ibland :-) typ en cykelsits till sverrisen! Snart är det vår o jag är en person som helst cyklar vart jag än ska såååå då är det ju perfa att ha plutten i bak! Köpte även med ett extra fäste till peters cykel så det lätt går att byta om man känner för det :-) Så imorn ska jag provcykla till öppna förskolan men behöver forst köpa ett par överdragsbyxor till pöjken! Det har ju fasen blivit kallt igen :-( fyyy vad det sved i kinderna när vi va ute o gick idag! Var tog våren vägen?

   

Jo sen var jag även på vårdcentralen idag med S... bokade tid igår.. Han har nämligen hostat i typ en månad! Det börjar bli lite tröttsamt....för oss alla! Först snacka vi med läkarn sen fick vi gå till labbet för att ta ett blodprov... S fick ett stick i fingret o han sa inte ett knysst :-) man vet ju aldrig....han fick ett klisetermärke med katten jansson :-) gulligt va?!... på med plåster o ut i väntrummet igen... väl ute i väntrummet såg jag att plåstret var borta o mycket riktigt vem tuggade inte på det? om inte sverre :-) Fick ur det ur hans lilla mun men med stora protester! hehe. Svaret visade att han var frisk (inget virus) MEN vi fick med oss en stor flasta hostmedicin. Hela "besöket" tog 1 1/2! Shit vad länge!

Ja det var min dag i lite korta drag :-)

babysim o ny vagn :-)

Nyss hemkommen från simmet i skara och oj va Sverre var "duktig" idag :-) Nu har han lärt sig sparka sparka... = bentag i vattnet för att ta sig fram... hålla sig i i mina tummar utan att släppa.... Små saker men vad glad jag blev! Sen "kokade" jag vatten o då ville han härms o fick i sig en del av bassängen istället :-) Ska försöka gå till badhuset i stan nån gång i veckan, nån som vill hänga på så gärna?

Igår när min mamma o pappa kom hit med sverre i vagnen hade den gått sönder sa de... mycket riktigt vänster framhjul va löst o paj! ååå va trött man blir då! Använder ju vagnen varje dag... Idag fick jag då den briljanta idéen att vi skulle köpa en ny vagn! Sen har vi även pratat om att köpa en Runner som de lämpligt heter! Så fick det bli, så nu äger vi både en Brio Sing (som är på lagning) och en Runner som vi ska ta med ut i skogen när vi tränar o är på kållands leriga stiger :-) Innan sverre kom ut sprang vi mycket ihop o det är en hobby som vi gärna vill behålla OCH nu kan även S hänga på ut i spåret :-) Kommer bli super!

Vår nya Runner! Raketsnabb :-)


 
Tänk att han redan (25/3) är 10 månader! Och snart 1 år! Tänkt att det snart är ett år sendan jag tryckte ut honom :-) Det har varit det mest roliga året under alla mina snart 27 år.... helt klart! - Lotten, hoppas du inte blir så mycket större än mig o slipper vänta till vecka 43 på er lilla tjej :-)

Min mage i vecka 43... Saknar den lite... :-)


Klart slut!

En kul helg!

Då var det söndag igen då.... veckan går ju fort men helgen ännu fortare! har hunnit med en hel del kuligheter ändå :-) I lördags gick vi upp ganska tidigt o storstädade både lägenheten o den där jäkla "trappuppgången" som vi boende har fått äran att ta ansvar för! Gillar det inte o läste på nån sida att det egentligen är hyresvärden som ska sköta det... men vi ska ju flytta snart så vi håller god min et tag till!

Efter städet gick vi ner på stan o kikade i affärer efter nått snyggt till mig! Det var nämligen fest/kalas dax för min del på kvällen! MEN jag hittade såklart inget! Vi köpte dock vårskor till plutten på Stadium... såå små o söta, allt litet är ju gullig :-) Efter det tog vi vrålåket till kålland o åt lunch o "planerade gästhus". Det ska in massa el nu i veckan o peter o hans pappa tänkte ut var alla eluttag skulle placeras. Får ta ett kort på huset nästa gång vi är där :-) vilken härlig sommar det kommer bli känner jag på mig....! Tillgång till gästhus o båt  :-)  Hoppas p´s föräldrar är medvetna om att vi kommer att hänga där ganska mycket hihi...."

Adidas i storlek 20!


Vårkillar utanför oss typ..


När vi kom hem var det bara att fixa till partydressen o åka för att lämna sverre hon mormor o morfar! Lämningen gick bra o vi vinka o sa hejdå! Dax att åka till frida på 27års party! Som jag skrev tidigare hittade jag ingen partydress när vi var på stan o fick ta på meck en gammal trasa...fy, det känndes inte alls rätt :-( Som tur är rädda frida mig o jag fick låna en superfin klänning av henne! Tack frida! Vi fick jätte god mat o efterrätt oxå! Lyckat!

söta frida 27 år! öppnar presenter på kalaset...


Jag brukar inte gå till hotellet MEN gjorde ett undantag i lördags! Fridas fest var mycket roligare kan jag säga... Stadt är ute (enligt mig)! Samma människor jämt! Visst att gå ut o dansa med tjejgänget men det är alltid svårt att hitta varandra där inne... Hittade dock en söt Peter som oxå tyckte det var en bra idé att hämta jackan före det blev lång kö :-)  Ja ja... jag var faktisk där inne ganska länge ;-)

Idag är det såklart segt men jag mår fantastiskt bra ändå....sverre är ju hemma igen :-)

inge vidare på det här med bloggeri

Fasiken... jag är inget vidare på det här med att blogga tror jag... ett inlägg per dag hur svårt ska det va att få till det?? Antingen hinner jag inte, har gjort fööör mycket eller så gör jag inte nåt kul på dagarna som jag kan skriva om!? hmmm.... Kanske är en blandning av alla tre....

Idag ska jag o sverre i alla fall iväg med sofia o tage till badhuset här i stan! Det ska bli himla kul! Nu sover han gott o så fort han vaknar blir det tidig lunch för klockan 12 ska vi mötas utanför! Som vanligt på fredagar blir det mys med familjen! Let´s dance o köpemat!

Återkommer med ett kuligare inlägg snart ;-)

Nu är snart våren här!!! sooooooooooool!!!


Vill ha!


Pratade just med Vedumkök! I vårtat nya hus ingår ett vitt kök från Vedum Kök (Elin heter det).... Vi är jätte nöjda med köket i sig men vi göra lite ändringar på vissa saker ändå! Istället för att ha "underskåp" vill vi t.ex. ha utdragbara lådor! Det är väl mycket smidigare.....tror vi... Att "bygga" hus tar ju sitt lilla tag har vi märkt! det går inte i raketfart som vi vill utan i ultrarapid!! ÅÅÅÅÅ va det är irriterande! Men den som väntar på nåt.... Jo, då sa han på Vedum att Värsåsvillan måste skicka ritningar på hur de har tänkt köket till honom först o sen tittar han på dessa ritningar som sedan skickas de till oss..... vi gör sedan ändringar o skissar lite på hur vi vill ha det o skickar dessa dokument till Vedum igen osv osv! Herre guuuud! Så om några månader så! känns det som... TÅLAMOD! Får helt enkelt suga på den karamellen lite o tänka på inredningen istället :-)

Ett nytt soffbord från Swedese Flower,  5900:- o en Fototapet till vardagsrummet Green Path 2499:- Ja tack!!
Förstora bilden



Ny vecka igen! Härligt!

Nyss hemkommen från skara badhus! Babysimmet gick jätte bra... vi körde mest "sparka sparka" o S börjar fatta koden :-) dock tycker han att det räcker med armtag och körde på hårt med dem istället för benen...hmmm... ja ja... Jag t o m dök ner han under ytan idag! Något chockad såklart men han tyckte nog inte det var så konstigt att vara under vattnet :-) höll igen munnen ganska bra, bara lite host blev det. Det är kul att han gillar vatten....för i sommar blir det mycket tid på sjön :-)

Tog ju körkort för ett tag sen men gillar verkligen inte att köra! Jag gör det ändå men helst inte om man säger så.... Men varje måndag är jag tvungen! Det är nog bra att jag är det....annars blir det inte nåt kört! Bilen är ju inte min favorit om man säger sååå MEN jag är tacksam över att vi får låna den av tant emelie o farbror kalle :-) Ettan o tvåans växel kunde vart bättre....efter typ fjärde försöket går de i, i alla fall! Sen har vi ju barnstolen i fram o i handsfacket eller hanskfacket (va heter det?) ligger musikspelaren så den går ju knapp få fram igen....så när vi drar iväg jag o sverremannen får jag sjunga hela vägen för att underhålla honom :-)

Här är alla fina saker som mammi o pappi köpte till oss i Skövde! En liten damsugare, tallrik o mugg med Barbapappa motiv, krokar, pop strumpor o en name it sommarjacka!

Våren är ju snart här o när vi var på Elins i fredags inhandlade vi två härliga vårkuddar till soffan!


Lördag+Söndag

Som jag skrev i fredags blev det middag med J, L o Z igår! Trerätters i ett kroatiskt tema!

Till förrätt serverades det: Blåmusslor kokade i vitt vin o massa vitlök o fänkol + vitlöksbröd med havssalt

Till huvudrätt: Fisksoppa på tre sortes fisk o tigerräkor, potatis, fänkol, lök, paprika o tomat

Till efterrätt: Pannacotta med honung o varma hallon

Oj vad gott det blev måste jag säga! Gästerna var nöjda och t o m Zigge gillade både soppan o pannacottan!
Vi tittade självklart på melodifestivalen o vad spännande det blev mot slutet... Visst hade jag mina favoriter som låg i topp länge MEN Måns o EMD hamnade väl på tredje o fjärde plat när allt va klart :-( mycket otippat att den blonda-biffiga-opera-bruden  vann.... äh det blir säkert bra! Stackart lilla Molly bara....

Vi kom i säng seeeent o halv 7 ville Sverre att det skulle vara morgon! Tack P som gjorde att jag fick lite sovmorgon ändå :-) Senare på dagen fick vi för oss att dra till badhuset, bara för att göra nått o inte sega bort hela dagen! Som vanligt är s lite osäker på om han vill gilla läget i vattnet.... MEN efter några minuter tänkte han på annat o då var det full fart i poolen :-) En jätte mysig dag med familjen på badet asså! Och imorn ska vi på babysim oxå!





Efter badet gick vill till mamma o pappa som bjöd på mat! Det hade även vart o handlat massa i Skövde igår.... inget till sig själva MEN massa till oss! Jätte mycket fint... tar ett kort på sakerna imorn o visar :-)

Nu: filmdax med babe!

Fredag med allt vad det innebär...

Fredag igen då... tycker det är helg hele tin! Härligt i alla fall....
Kom just hem efter en trevlig stund med fika o shopping på stan med Saga o Emma! La lillen i säng precis men han såg inte så trött ut...får se om han somnar där i sin ensamhet.....han är duktig på att somna själv... Efter fikan gick vi till lindex för att titta om de fått in nått nytt fint till våra små :-) trodde inte jag skulle hitta nått men självklart kom jag ut med en påse med tre t-shirtar :-) Emma köpte oxå lite söta saker till sin plutta...en jätte fin "tjej-jacka" som jag lätt skulle köpt om jag just haft en liten tjej!

kunde inte bestämma mig för en färg på skalbagge-tröjan :-)


Ikväll blir det självklart mys med familjen och köpmat, det är redan bestämt! Känner inte för att laga nåt ikäll.... har varit redig hela veckan o lagat massa bra mat varje dag! MEN nu ringer vi nog till Wookhouse som får stå för vår matlagning ikväll :-) ska bli gött att slippa diska oxå...

Kan hända att det slinker ner en till latte på stan sen när P kommer hem...hmmm... är sugen på en till idag!

Självklart åkte Sobea´s bulletröja på när det vankades fredagsfika! ;-)


Trevlig helg! Imorn kommer Jolozi hit på trerätters.... vad ska vi bjuda på för gott tro...tänker... 

Onsdag!

Dagen började med att Sverre ropade på oss från sin säng 5 minuter före klockan skulle ringa... han stod upp och sken som en sol! Härligt med ett sånt uppvaknande... :-) Han fick komma ner o gosa i vår säng o läsa NLT som vanligt! Han har börjat gosa sååå mycket med oss de senaste veckorna, trycker sitt ansikte mot oss o med öppen mun :-)  Upp o hoppa sen var det frukost o påklädning som gällde. Det obligatoriska "vinket" till pappa o sen lek o bokläsning på mattan! Sen kör vi på hög musik o dansar till "vi äro musikanter-skivan".... Det rycker i dansbenen på lillkillen :-) Självklart ska han gå i mammas spår o börja på Helen´s dansskolan när han blir lite äldre!! Som om det inte vore nog med musik o sånt har vi rytmikklass på musikskolan på onsdagar... Fröken Anna gör ett bra jobb o får med barnen på musiklekarna o instumenten! Efter rytmiken gick vi till öppna förskolan o luncha med de andra mommorna....

Senare när P kom hem tog vi en promenix i det härliga vädret o påväg hem gick vi förbi Krumelur... o då såg jag ett sååå fint pussel! Gick in o spana lite o kände att jag ville köpa hela butiken, de har ju såååå fina saker! Bestämde mig för pusslet MEN frågade inte vad det kosta....det ångra jag! 175 spänn för ett litet knopp pussel! Ja ja....det va ju så sött o  han fyller ju snart 10 månader ;-)

Kom hem från stan kvart i 6 o kom plötsligt på att FASEN JAG SKA JU TILL OPTIKERT KVART I SEX! nej nej nej.... jag som inte kan stressa! Tog biken o drog dit... kom dit med andan i halsen men som tur va G sen, så det gjorde inget! Fick i linserna o mycket mer än så var det inte... Konstigt att ha nåt så nära ögat nu... gillar det inte...hoppas jag vänjer mig imorn :-)

klart slut!


Lite kort om några dagar tillbaka..

Att uppdatera bloggen på helgen verkar inte funka så bra för mig... därför kommer en kort resumé!

I fredags...och alla andra fredagar brukar vi ha mys med familjen hemma i lugn och ro... det börjar bli lite av en tradition i vår familj ;-) Mys innebär exxtra god mat och självklart rött vin till det! Let´s dance är självklart, för en gammel dansare, med på schemat över vad som tillhör en lyckad fredags kväll :-) Niklas som åkte ut tyckte jag dock synd om och det var väl inte bara jag som ansåg att han var möe bättre en tanten elisabeth :-)

Fest fest fest! Marie fyllde 27 år o detta firades hemma hos henne med mat och dryck! Bara tjejer, tjejsnack och melodifestival! Mary var en perfekt värdinna och bjöd på massa gott som vi blev mätta av...mums... Den obligatoriska paketöppningen brukar hamna ganska sent på kvällen och den där gången fick mary ett par jätte fiiina trosor av oss ;-) tur att hon hade samma smak som oss hihi.... Jag hängde inte med till Hotellet för jag har tyvärr inget VIP- kort som de andra damerna har... och att stå sist i kön när de bara kan glassa förbi är ju inte så kuligt! hehe... Nä, jag va inte alls sugen o har sovit kass i en hel vecka för sverre har varit sjuk, så jag var superdupertrött!



Söndag dag var mamma o pappa här o lekte med sverre! Pappa gillar verkligen sverre...Mamma säger att han pratar om honom varje dag hemma! :-) Mycket mer hände nog inte...hmmm.. Jo Sverre har lärt sig att gå med gåvagnen! Benen är stela som pinnar och som tony brukar säga på let´s dance - du måste använda hela fotblanet :-) Film ute på FB :-) Vi målade även modern konst på eftermiddagen...resultatet blev fantastiskt :-) 


På babysim var vi idag! Idag fick vi lära oss att "sparka sparka" i vattnet! Barnen skulle ligga på mage i vattnet med ansiktet över ytan (såklart) o så skulle vi locka med en leksak för att de sedan skulle försöka ta sig fram till den med hjälp av bentag/sparkar...   när de sedan "sparkade" i vattnet skulle man föra det mot leksaken... i hopp om att de senare ska fatta att - om jag sparkar, kommer jag framår, och får leksaken! hurra sååå pedagogiskt eller hur! Sånt gillar jag såklart :-) Jag längtar till den dagen vi får dyka!

En lugn stund..

Lillen sover, nyss hemkomna från fika på stan med två andra mammor + deras små sötisar. Vi lunchade alla på 3b där vi nästan alltid hamnar längs in....tur för de andra gästerna som slipper höra barnskrik o lukten till bajblöjor :-) mmmm..... Himla kul o gött att man har tjejerna i föräldragruppen när alla andra jobbar på dagarna, vi är ett bra gäng! Efter fikan tog vi promenaden till rydéns o babyprofsen såklart ;-) Två inköp gjordes! Ett par nyinkomman Villervalla jeans o en ny nappflaska till Sverre... sen var det sååå klallt ute så jag ska tack o hej till de andra o begav mig hem till värmen...vi har 27 grader i vår lägenhet! Skönt!

Nu ska jag lägga mig i soffan o njuta av mina nya inredningstidningar o tänka på våren :-) PS Grattis Mary som fyller år idag, vi ses på partyt imorn! Ser jag fram emot.....





Min dag med Lottis

Det är bäst att passa på att träffa Charlotte när hon slutar tidigt...brukar vi båda tänka!! Tog med Sverre i vagnen o gick för att möta henne vid jobbet på Förskolan Råda Mosse... Det tog 30 minuter att gå...kan ju vara bra att känna på det nu när vi ska flytta dit :-) Vi tog en promenad i området o kikade på alla fina hus och även på vår "fina" gräsmatta hehe... läs jordhög med glesa grässtrån där en skylt med siffran 1 står! Tänk att vi ska bo där... fortfarande konstigt...MEN SÅ KUL!

Vi gick mot stan igen o upp till Lottis för lite fika o skvaller och självklart lite pedagogiskt snack :-) s sov i hennes soffa så vi fick tid att prata o så utan att han störde ;-) När sedan S vaknade var det full rulle och lek för hela slanten.... mysigt!
Hoppas det inte dröjer till nästa gång vi syns!

Sen var jag även hos optiker karvik för att få hjälp med mina ögon.. tycker inte att jag ser såå dåligt men vill ändå se bättre nu när jag har körkort å så :-)... annars kanske det härnder nåt konstigt i trafiken! Har ju testat linser tidigare o det är det jag vill ha igen... det är ju så jobbigt att att göra synundersökningar tycker jag.. -är det bättre så elle så....säger optikern hela tiden... Vi fick i alla fall till det tillslut! Jag är närsynt på ett öga o översynt på det andra+ brytningsfel på båda ögonen! Hurra! Han skulle beställa hem nån superlis så nästa vecka får vi se om jag ser bättre ut haha...kul va! Tilläggas bör att jag egentligen har sparat ihop pengar till en hårförlängning MEN dessa kronor kommer nu istället gå till ett linspaket :-) vuxet va!? hehe

Natti natti

Möte med Värsåsvillan

Nu ikväll har vi varit på möte med VDn o byggmästaren  på Värsåsvillan :-) Vi och en familj var där för att få svar på frågor om huset o diverse annat som inflytt och ev. ändringar. Det vi ville få svar på fick vi såsom - kan man ändra läge på braskaminen? Fönsterplacering i köket?, låder istället för luckor i kökets nedre del?....osv.... Svaren var till belåtenhet :-) Vi får o kan ändra så mycket vi vill på insidan av huset men inte fasaden. Men det är ju heeelt ok för oss :-) För en tid sen blev vi även lovade plattor på uppfarten av killen som jobbade på kontoret här i stan.... det var vi ju noga med att påpeka!!! (kostar typ 90tusen extra om vi inte får med det i huspriset) Då sa de som var där idag att de inte hade hört nåt omdet!! En liten diskussion blev det med det ser ganska ljust ut för vår del :-) vi har ju faktisk blivit lovade.....

De skulle fixa fram lite nya papper på tillval man får göra . Vi vill ju skriva på så fort som möjligt så de kan dra igång med bygget SNART :-) men det kommer ta ett tag ändå, juli eller augusti lät det som.. men det gör egentligen inget då har man ju en härlig o spännande höst att se fram emot istället! Sommaren är ju go som den är! Våra "nya" grannar verkade vara himla bra så det va oxå skönt att träffa dem...Ett ganska lungt par med en dotter o ett barn på G.
  Perfa! Lägger ut lite bilder på köket.... :-)

Köket ser ut såhär i visningshuset... men vi funderar på nåt annat kakel...hmmmmm?
 Kök
Annan vinkel bara :-)
Öppet ljust kök

Del av kök

Vad tror ni om färger o kakel!?  Hjälp oss med förslag :-)
Matplats

Helgen!

host host.... det var några dar sen det skrevs nåt nytt inlägg...

Helgen började bra med shopping o luch på stan med sverre som sällskap! Köpte, åter igen, jeans-leggings, stentvättade som kommer vara snygga till våren med nåt vitt till kanske o en tunn vit lite längre "blus" med spetskant på Gina. Till sverremannen blev det två t-shirtar, två långärmade tröjor och två pyjamasar, allt från kapphal!  Vi åt som alltid på Hennrys o S skötte sig jätte bra... är bara lite svårt att äta o samtidigt mata en en liten hungrig herre :-) På bordet brevid oss satt en man med sitt barnbarn som tittade på oss hela tiden o mannen sa flera gånger - Du får vinaka till den söta tjejen! Till Sverre alltså....hehe men jag sa inget! Ser S ut som en flicka?....hmmm kanske... jaja det var lite kul i alla fall!


På lördagen hade vi överraskningsfest för Else (peters farmor) som fyllde 90 år!!! Då är det häftigt att vara på kalas tycker jag! Tänk 90 år! En riktig krutdam är hon :-) Hela hennes släkt var där o vi åt o drack gott hela kvällen lång. S kusin A va även där o det var faktiskt höjdpunkten av kvällen! Han är nu en månad prick o har blivit både lång o tjock :-) Han är ju fortfarande jätte liten o sover mycket men mot kvällen piggna han till och kikare runt på oss! De bor ju i jönköping hela familjen så vi träffas ju inte såå ofta så nästa gång lär han vara dubbelt så stor ;-)

Iiiihhh... imorn ska vi på möte med de andra familjerna som ska bygga hus på mossen...längtar!!!

Sverrisens nya kläder!


Vårsnygg?!


Barn barns barn blir det va.... coolt att va 90 bast :-)

RSS 2.0