alla helgons kväll/natt

Lisa Nillson, vin, mörk chokald en sen lösdag är mer än helt ok för mig! Utan sambo och en son som sover sedan flera timma timmar tillbaka gör det even better :-) Som ensambarn är jag van att vara själv och självständig och jag gillar det! Andrum och tid för reflektion är skönt ibland....... Jag sitter och tänker på jobbet på ett sånt där skönt kravlöst sätt och fyller på med text i mina ansvarsbarns pärmar. Långsamt går det med vad gör det....

Utanför fönstret hörs det skrik och gap... det är gött att inte vara 17 år :-) stackars stackars.... De verkar inte ha så mycket vettigt för sig en lördag som den här. De stör och jag längtar nu ännu mer till huset där det NOG blir lite lugnare om natten!

Hoppas alla har haft en mysig alla helgons helg!



Lördag

En sväng på stan och en promenad till jul-svensson´s. Va mycket prylar de har eller........ Köpte med lite som vi kan ha på jobbet till vårat "julland" i alla fall. Även en ljusslinga som kostade 15 spänn :-) Sen gick vi förbi jessie o c´s hus! De var där o vi kollande på deras fina kök och planlösning! Kommer bli toppensnyggt när det är klart! Det är redan fint tycker jag...........

Här kommer lite nya bilde på vårt hus...... internet funkade helt ok idag å då passar jag på att lägga upp lite bilder :-)


Tre små fönster i köket

Altan på baksidan i vardagsrum

Nu är taket även klart


Ikväll ska jag o sverre till baba o morfar. Äta mat o dricka lite vin kan jag tänka mig :-) Myspys... Blir nog inte så sent för jag ska "jobba" lite på kvällen med mina utvecklingssamtal och "pärmar". Ska bli riktigt skönt att vara "själv" faktiskt....... :-)

god natt fredagsmys

Vi avslutar fredagsmyset med att tända ytterligare några värmeljus, hälla upp ett sista glas rött och jamma till L W en stund! Peter spelar o jag försöker sjunga...... hör sverre hosta från sitt rum (hoppas han inte är på väg att bli sjuker) och känner mig ganska pigg ändå :-) Klockan är ju mycket för att vara "oss" :-) Lasse gör mig glad och det är kul när p spelar vackert! Ett härligt avslut på en mysig fredag. Natti Nattis




Imorn vet jag inte riktigt vad som är på gång........ Tända ett ljus på minneslunden ska jag försöka ta mig tid till i alla fall.


höstlovet närmar sig sitt slut

........ men ack så mysigt och lugnt det har varit. Både på jobbet o hemma med killarna :-) Nån dag kunde jag gå tidigare o nån dag tog jag komp! Känns inte som jag har jobbat........ Vi har redan börjat fredagsmysa nu ikväll med ett glas vin faktiskt :-) mycket tända ljus och titt i kattalogen på kakel o sånt. Blir ju mycket snack om huset nu MEN det ÄR ju så kul... sen när vi flyttat in kommer snacket ligga på hur vi ska planera trädgård o uteplats!

Idag har jag o mamma häng på stan hela ertermiddagen. Köpte en fin present till peter som fyller år i mitten av november och lite nytt till mig :-) Lite från Rydéns och två saker från Gina. Sverre fick tre tröjor från kappahl som blir bra till förskolan med jeans til. TÄNKTE lägga ut kort på mina inköp MEN men det går INTE att ladda upp bilder här på bloggen. Blir TOKIG :-(

NU ska jag dricka upp mitt goda vin o återgå till planeringen............................................................................



och en likadan i lila :-)


mitt i veckan, onsdag

Soft igen :-)

Har inte tagit ut mig dessa dagar kan jag säga! Men det är ju skönt för jag vet att det kommer veckor då det INTE är så soft.... Ska förbereda för utvecklingsamtal nu och se över vilka tider som skulle passa bäst att lägga dem på....... Detta sker i november och jag känner mig ganska trygg i vad jag ska säga. Nu när man själv är förälder tycker jag det är ÄNNU viktigare med att man uttrycker sig "korrekt" och berättar hur vi arbetar med just DERAS barn för att han/hon ska utvecklas på bästa sätt. Motivering till allt är lika viktigt. Det var ju det där med SYFTE o MÅL som var så viktigt :-) bla bla bla...  Gissa om jag har höra förväntningar på Sverres lärare o förskola ;-)

Åkte till huset för att kolla om pannorna satt på plats MEN det gjorde de INTE. Såg inte en kotte på bygget....... Visst fikar byggarbetare ofta o mycket ;-)

I em. är peter o hjälper till med inköp av material till en "bro" som ska byggas från gästhus till stuga ute på kålland! Så jag är själv med lillen..... baba o morfar ville träffa oss så VI ska dit o äta mellis vid tre. Det ska bli kul :-)


Eftermiddag o kväll

I kväll åt vi tacos, kors i taket :-) Det äter vi typ aldrig! Tycker det är helt ok men sååå tråkigt o "svenskt". Vi körde en light version utan bröd o chips.

Sen har vi även legat på lekmattan i hallen o tittat i den nya klinker o kakel katalogen. MASSA fina saker o guuud va svårt att välja. Tur att vi har lång tid på oss. Tydligen ska de sätta kakel o sånt vecka två :-) Men det blir jätte stor vit matt platta i badrummet o på golvet nån mörkgrå platta (ganska liten) som vi tänkt att gå upp från golv till vägg :-) Hmmm....... typ såhär fast en större vit platta då!






morgonstund har.......

kvart över fem "vaknade" lillen! Yrade o hittade inte nappen....... Bar med han till oss där han inte låg still för en sekund.... Sen vid sex vakande han o tyckte vi skulle vakna.... Då gäller det att sova räv.......annars :-) tillslut kunde jag inte hålla mig för skratt :-) När han efter ett antal gånger sagt HEJ HEJ HEJ HEJ! Gick upp o tände massa ljus, fixa välling och satte Bompa :-) Mysig när det är mörkt på morgonen..........



Så nu är vi helt klara här med alla bestyr så som startat en tvätt, diskat, frukost och läst massa böcker, lekt och massa annat o klackan är bara lite över nio. Gött gött

Tänkte ta en tur till ÖB faktiskt. Har bara varit där nån gång MEN Peter sa att de hade billiga vikter där. Ett hemmagym kanske skulle sitta fint :-)



I eftermiddag blir det jobba för hela slanten!


Till Lisen :-)

 så cool var jag ;-) hehe

Söndag o två snyggingar

Söndag kväll! TV, soffan och datorn i knät...... riktigt lugnt o skönt! Dagen har varit lååång och vi har fått gjort mycket bra saker så som STÄDNIG av skafferi och så har vi hämtat de sista sakerna från min förrförra lägenhet på milstensgatan :-) Det har inte riktigt blivit av om man säger så.... MEN NU SÅ :-) Skafferiet är i superbra ordning o reda nu, och plats för mer om så behövs och jag tror vi inte har nåt papper o sladdar vi inte behöver i våra vrår längre! Rent o fräscht nu! = gott. Snart väntar en nu vecka med jobb o min bättre hälft har höstlov med sverre han, lyx :-) då är det gött att jobba deltid :-)

Veckans schema:
Måndag! ZUMBA
Tisdag! Inget
Onsdag! Inget
Torsdag! ZUMBA
Fredag! Mys.....

Inga måsten utan allt är möjligt den här veckan! HÄRLIGT

Spana in dessa två ursnygga klockor från
www.triwa.se VILL HA! Inte SÅ dyra heller så en tur till Trollhättan kanske hinns med i veckan ;-)

www.triwa.se

Lördags kväll

Så skönt det är med lördag :-) Haft en urmysig dag med babe! Följde med till hjärtbergs o tippet där plutten fick lunch och därefter knalla vi ut på promenad till vårat hus (såklart) hehe.... Vi kika in genom rutorna o drömde oss bort.... just nu ser det ut som en stor lekhall. Innerväggar ska ju upp o så! På onsdag kommer tegelpannor så då kommer det se ÄNNU mer klart ut :-)

KUL, LÄTT och UNDERBART känns livet nu :-) Längtar gör vi båda till våren med allt vad det innebär!

NU: tillbaka till mörk choklad, ost o kex, rött och lite nötter!

Till sommaren hoppas jag att det ser ut såhär :-)


Bilder från rock/punkfesten!!!

NU går internet lite snabbare, bäst att passa på att lägga upp lite bilder :-) TACK John för en superdunderkul fest!!!!




SÅ några i alla fall :-)

en present till mamma

Min kära jobbarkompis har gjort ett fint halsband till min mammas på hennes födelsedag! Passa på att fota o lägga ut det här på jobbet på min rast. :-) Hon är göör duktig! Vet att det är många som börjat göra egna smycket och då blir det hela mycket mer personligt. Hoppas hon blir glad och nöjd den 7 november........ Nu gäller det att hitta på nåt till peter som fyller år den 14 november........hmmmm klurigt :-)


Vilken känsla!!!!!

IDAG DEN 22 OKTOBER

Idag är vårat fina hus på plats! Vi var precis där jag o Sverre innan jag skulle lämna på förskolan
och de hade kommit jätte långt! Nästan alla väggar var på plats och taket skulle de försöka hinna klart i em. /kväll! Overklig............. och härlig känsla! Hälsade på killarna på bygget och de var fyra stycken som höll på att jobba med det :-) Sitter på jobbet just nu för vår dator är ju så seg och om fyra minuter börjar jag :-) Så, såhär ser det ut på Olstorpsvägen 2 typ just nu :-) Wiiiiiiiiiiii


Vardagsrum.......

Ytterdörr! Snart.............

sevrres rum och vårat sovrum.........

Sverre runda fönster och vårat sovrum med altandörr :-)



Onsdag- den vita dagen :-)

Hur har dagen varit? Alls gut! Onsdagar betyder en ganska kort halvdag på jobbet med bygg o konstruktion i skogen med fyraåringarna! :-) Isigt kallt var det om näsan MEN roligt! Efter jobbet cyklade jag o hämtade lilleman på förskolan o han somnade i bak på cykeln sóm vanligt :-) Kan det ha något att göra med att han vaknade kl. halv sex o tyckte dagen skulle börja då.... hmmm... JA. Hör ju inte till vanligheterna precis....

Snälla mamma var här med massa mat hon lagat o det blev LITE över :-) Lite? MASSOR :-) Så nu behöver vi inte stå vid spisen på några dagar :-) Gött att slippa diska så mycket också... Hon var kvar en stund för jag ville kolla på lite kläder på hm, tycker de har lyckats med höstens mode och jag skulle kunna köpa huuur mycket som helst :-) Det bidde en hög i alla fall och nu ska jag gerja lite här tills sverre vakanar. Skulle ju vilja ladda upp massa kort MEN det bara inte gåååår! Jag blir irriterad!

So long!


Seeeg dator!

Jag blir helt tossig på vår dator! Internet är gööör segt nästan hela tiden och inget funkar! Vill lägga upp kort och det tar tiiiid vill jag säga :-( Gör ett försök!  Helgen i bilder:

NEJ det gick icke!!! åhhhh

Återkommer när allt går liiite snabbare :-)


Rock on!!

Dag är det dags för John´s 30 årsfest!!! Ska bli superduper kul!!!

Det är punk o rocktema så det kommer bli mycket svart o nitar kan jag tro :-) Mamma o pappa ska vara barnvakter över natt så jag o peter kan festa på ikväll! Det är riktigt kul att gå på samma fest..........hör ju inte till vanligheterna längre :-) Ska ta massa kort så lägger upp några hårda bilder imorn :-)
Smiket är på i frillan sitter på plats med massa spray!! ROCK ON!




yes, precis sådana skor har jag till festen ikväll....... 11 cm längre blir och också :-)

var är det härliga höstvädret..........

.........Tänkte jag när jag i typ storm o isande regn cyklade hem med serre på cykeln! Ge mig soool! Det var den värsta turen på cykeln den här terminen!! Tur att jag skulle hem...........

När vi kommer hem vid halv ett brukar jag ALLTID lägga sverre för att sova lunch. IDAG kunde han inte somna o låg o klagade lääänge. De sa att han hade ätit bra o då brukar det aldrig vara problem med att somna...hmmm Det slutade med att vi fick äta tidig mellis och OJ vad lillen åt, macka o en hel banan! Han var NOG hungrig! La honom direkt igen o en minut senare........SOVER :-)

Nu ska jag duscha hade jag tänkt o sen hade jag o sofia + Tage tänkt att gå till lekplatsen MEN det blir nog inget med det i detta väder. SÅ jag ska nog följa med girlsen till larsson´s o fredagsfika...Mmmmmmmmm smothie i like :-)




SEN blir det fredagsmys med familjen ikväll med Idol, mat o vino. Lite som det brukar :-) Längtar!



Fika med girlsen :-)

Iag har det varit en skön dag på jobbet! Jag o min kollega gick till skogen för att ha lite utomhusmatematik. Fem barn var med och vi hade med ett "12 ägg-fack" till dem var :-) En tallkotte o en gramkotte placerades i samtliga och därefter skulle de hitta likadana o fylla på med så det blev två rader. Hänger ni med?! En rad med små kottar o en rad med stora :-) Matte i förskolan handlar ju inte o tal o sifror utan att lösa problem och se samband osv.... Barnen klara det bra o för en del var denna uppgift ganska utmanande.. trots att de var 4 år :-) Ja ja... nog om det!

Nu på kvällen har jag haft fika här hemma för girlsen! Malin+ Arvid, Maria, Cissi o min Jessie :-) Det bjöds på frallor kaffe te och en äppeltoskakaka :-) Vi brukar turas om att bjuda hem varandra för att förgylla vardagen lite, himla trevligt o mysigt. Sverre älskar att få besök och både Arvid o han fick massa uppmärksamhet av damerna.  :-) TACK för att ni kunde komma! Nästa fika är hos Cissi, det ska bli kul......blir nästa glöggtider då kan jag tänka mig!

Imorn öppnar jag kvart över sex, så det är bäst att lägga sig snart!
  



Så här ser det ofta ut när vi kommer hem efter förskolan, han somnar på cykeln efter lunch :-)



Malin o hennes Arvid 5månader!



Efter en stund med girlsen är man inte alls blyg :-)


Snart barnbidrag :-)

Boxershorts - 95% Cotton,5% ElastaneTopp - 95% Cotton,5% ElastaneT-shirt - 100% CottonBoxershorts - 95% Cotton,5% ElastaneJeans - 99% BOMULL,1% RESÅRByxa - 95% Cotton,5% Elastane
En sak med att ha barn är att man kan köpa fina kläder! Detta är en hobby och något jag ofta gör :-) Dessa fina muminkläder är från www.lindex.se Fick se dem i en annan blogg o spanade vidare på deras hemsida!..... Lindex har mycket fina baskläder som är lekvänliga och inte dyra! Sen gillar vi RÖTT på sverremannen!!

Sen hittade jag även lite fint från www.matadorkids.se :-)

Molo lurvfleece bear (Umeko)

Molo bodysuit med tåg (Flemming)

Molo jacka moss (Castor)

snart utvecklingssamtal........

Det är som sagt väldigt kul att jobba som lärare i förskolan! Nu kommer en tid i skola/förskola som är ganska intensiv men OTROLIGT utvecklande. Det är föräldramöten, uppföljningssamtal och utvecklingssamtal den närmaset tiden! Sitter o skriver om mina ansvarsbarn och deras utveckling just nu och ser fram emot att prata med deras föräldrar om t.ex. normer o värden, lärande o utveckling och barns inflytande :-) Vi är väldigt målinriktade på vår avdelning tycker jag och har hela tiden ett syfte o mål med verksamheten. Målen ser ju helt klart olika ut för varje enskilt barn men frågorna VAD HUR o VAFÖR finns alltid i mitt huvud! VAD är syftet med det vi för........ HUR kommer vi dit........... och VARFÖR är det viktigt....typ så tänker jag!

Idag är de även APT från 17 till 20 o då ska vi utforma en ny verksamhetsidé! Det kommer nog gå bra :-)

Vi i förskolan skall bland annat verka för den livslånga hållbara utvecklingen!
Mammas

So long för nu är det mellis!


vardag o lite kul

Sådär ja! Då var det snart onsdag! Lätt som en plätt går livet fram....... Jag är NÖJD :-) Och bättre blir det med hus o grejer....... Det är gött att jobba och kul att ha barn o livet känns liksom ganska problemfritt, om man får säga så........ lite sådär osvenskt, men jag är ju inte riktigt 100% svensk heller ;-)

Idag var mamma här o lekte med mig o s på fm. började nämligen sent o stängde på jobbet! Han älskar sin baba! Hon hämtade även på förskolan idag........brukar bli så på tisdagar för jag o peter är ofta sena då på våra jobb. När jag slutat för dagen mötte p upp mig vid vänersten för ett kakelkik. Hmmm vi vill ha en vit matt platta till köket MEN är inte 100 på formen... o det är vi fortfarande inte efter titten där idag! Får nog tänka lite till........ sen är det ju även två badrum oxå, eller ett badrum o en mindre toa :-) MEN det är ju ett lyxproblem så vi ska allt få till det!

När vi hämtade s hos baba o morfar var det fullt ös o massa lek! Glad som vanligt tyckte han att det var kul att se oss..... massa gos o sen ville han ner till leksakerna igen! Han har verkligen börjat leka nu!!! Gör ljud till bilarna och ligger med dem på golvet och kör den in o ut ur garaget och "går in för det" HÄRLIGT med barn som kan leka o inte BARA rusar runt :-) Och frågar man mig vad jag anser o tycker om just lek o hur viktig den är skulle jag kunna ett låååångt innlägg! MEN jag spar nog det ;-)

Nu ska jag ta en frukt!


snart är det vinter! Det gäller att fylla på med vintermundering....


I detta lär han inte frysa.... :-)


dagens inlägg :-)

Det är riktigt skönt att jobba korta måndagar! Idag på jobbet var det fotografering av alla kottar, ett gruppkort o så vi "fröknar" såklart. Massa kort togs MEN tillslut var den lille lustige fotografen nöjd :-) Hoppas jag inte såg helt fleng ut.....

Hämtade s vid två o vi cyklade direkt till badhuset, åt mellis och hoppade i plurret.... eller hoppade o hoppade . Vi har inte vartit på badhuset sen maj så s tyckte det va konstigt o var rädder. Typiskt honom :-) Efter en kvart var allt kul igen....... :-) Var där ganska länge o dusch o basta tillsammans! Mysipysi!

När vi kom hem var det lek på mattan o sen kom p hem till oss :-) Alltid lika kul!

Sen kvällsmat o dags för ZUMBA igen (hur fort gick den veckan...tyckte jag var där nyss)

Nu tittas det på fruarna på trean :-) Det är ju sååå kul o galet! Annas kuliga uttryck idag: Sex-Maniac-heaven hahahaha

MY DAY :-)



avslutar söndagen

Nu är det dags att avsluta helgen ...... blåsa ut ljusen och duscha SEN sängen!

Avslutar även med lite höstkort från vår tripp till skogshyddan förra veckan, underbart väder var det på fm SEN regna det hela dagen efter lunchtid :-(








Tog några nya kort på "huset" idag! Tog en promenix dit efter lunch och spanade lite o gick på grunden :-)


Här ska stötterna för carpporten stå!


Peter granskar.... ser bra ut ser bra ut!

Hejdå.......... Imorn är det jobb till typ 13 sen hämta sverre o badhuset på schemat! Det ska bli kul! + lite till........

Hemma efter massa inköp :-)

Att det kan vara så kul att köpa nya saker :-) o till ett bra pris då...... Kom hem från Ullared för några timmar sen med fulla kassar! Peter undra om ALLT var till oss?! JAPP det är det var svaret hihi....... Mycket blev det, både leksaker, våtservetter till små rumpor, en overall till, presenter, julklappar o lite annat smått! Har bara varit på Gk´s en gång förut o då var det INTE så mycket folk som idag! JÖSSES säger jag bara....... överallt var de! Jobbig med dessa kundvagnar som gör sönder hälsenorna på en o står i vägen! Det är ju självklart värt besväret MEN lite panik fick jag stundtals :/ Vi var bara där två timmar OCH det var precis lagom.... Sen åkte vi till Ikea i gbg och åt lunch och fick lite köpt även där! De ha ju såååå bra förvaring till barnrum (andra rum med) MEN pappa o mamma har inte kombi så vi får helt enkelt vänta med "Expedit".

Nu är det ordning på allt här hemma så nu ska jag mysa framför tv med rött vin o mörk choklad :-) trevlig kväll!........................kort blir den nog för min del, då jag gick upp 04.45 idag!

 Zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

EXPEDIT HyllaDet är den här vi vill ha. Då kan sverre få tag i sina leksaker själv o samtidigt leka "på" den med sina saker :-) I liggade läge....
LEKMAN Lådatvå av dessa bidde det i alla fall....


En bråkdel av allt......... :-)

Första cykeln inköpt idag :-) mycket poppis............

nu är det fredagsmys

Läste någon debatten om hur viktigt just fredagsmys ÄR? Har pratats om det mycket på tv..... om att många barn inte träffar sina föräldrar mycket i veckan o inte mår så bra SÅ då kan det i alla fall se fram emot fredagsmyset varje fredag...... HEMSKT men så är det ju för många :-( 

Idag har jag bara haft det jätte bra! Härligt på jobbet o efter jobbet stack jag o hämta plutten och sen var det fredagsfika på Larssons med girlsen! Sverre var med o satt nöj o glad i sin stol i över en timma :-) kul att han kan följa med oss tjejer på fikastunder tycker jag... Alla busa med honom så han fick ju massa uppmärksamhet så det var nog därför det gick så bra :-) dock ville han inte ha nån kvällsmat o det berodde säkert på den där stora bullen han fick till mellanmål!! Nästa gång får han lite minde fredagsfika :-) o det var säkert för nära inpå kvällsmaten! hmmm.... två timmar... Första gången han rata kvällmaten!
  

MEN nu till fredagsmyset med babe sverre sover sen en tid tillbaka! Ost kex o vino!

Imorn: ULLARED wiiiiiiiiiiiiiiii med mor o far :-)


skönt att bara vara

Just nu sitter jag o väntar på att sverre ska vakna :-) inte ofta man INTE har NÅT att göra! Det är skönt att bara få vara o inte göra nåt! Peter skulle försöka komma hem tidigt idag o vi prata om att äta mellis på stan. Var ett tag sen vi var ute o fikade bara vi tre..... lite vardagslyx :-)

Hade en super fm. på jobbet o barnen var lugna o goa. Några är ju sjuka o det gör sitt i gruppen.... Skönt för alla när vi är lite färre, då får man verkligen tid att möta o prata med alla på ett annnat sätt. Ute i skogen var vi med alla 4 åringar i huset o hade bygg o konstruktions- tema vilket fungerade jätte bra idag. De byggde ett hus till "musingarna" i skogen mot ett träd :-) Jag skulle kunna skriva en hel bok på alla underbara kommentarer jag hör varje dag!




Ha en skön em i solen alla som läser detta :-)

bla Zumba idag!

Kom just ut ur duschen och hem från ett svettigt pass ZUMBA :-) Roligt, knasigt, snabbt, pumpigt, sexligt ;-) Härlig blandning av olika dansstilar! Först kände jag mig stel som en pinne..........sen ful.......sen som en spansk servitris....... sen gick den ganska bra! Jag lär gå dit nästa måndag med!!! Nån mer som är sugen?




Kom hem med sverre strax efter lunch och sen har det faktisk varit ganska soft.... Vi stack iväg en sväng o plockade kastanjer vid volvo typ. Mysigt att göra det tycker jag o nästa år kommer säkert bli ännu bättre....då kommer s inte stoppa dem i munnen o vi kan göra söta kor o grisar med med tändstickor. Det vill jag :-)

Nästa titt: Anna Anka haha

En påse kastanjer!

Skörden!

Tittar upp i trädet efeter fler.....

Helgen har varit händelserik

Den här helgen har varit händelserik! Fredagen är ju nästan alltid soft med myspys... Lördagen bjöd på shopping på stan med mamma och en stund helt själv. Det är så skönt att gå själv ibland UTAN barn o man :-) Det jag köpte var blommor till balkongen o lite snyggt på krumelur till sverre! Fleecejackan har jag tänkt till våren för den är jättestor nu och Rockafellalinnet är coolt... kanske lite för tufft till en snäll kille som s är :-) Barbapapa är ju lite av en favoritfigur här hemma så den tjöjan var ett måste!

Lördag kväll tillbringades hos Leif med familj och john o lotten + barn var oxå med! Trevligt o klockan bidde mycket före vi gick hem i mörkret från majåker.

Igår kom vi på att det vore himla kul att åka till GBG på söndag SÅ idag stack vi dit en sväng och sverrre lekte med baba o morfar hela dagen. Kanonmysigt att bara vara VI och det blev en hel del shoppat. Åkte även en sväng till Partille där vi gick på Nordik en sååå kul affär med massa snygga inredningsprylar o möbler:

Varning för massa bilder!!! :-)

NovaStar fleece o Rockafellalinne......barnatröjan kom visst inte med på kortet...


Lite nytt på blommfronten!


Peters nya kläder :-)


P O P gör mycket BRA utomhuskläder o strumpor oxå


klänning i typ lite grönt o axelvaddar från HM trend


Den här tunikan kommer från en liten butik vid saluhallen.....kommer inte ihåg vad den heter..


Vill ha denna jordglob fårn Nordik


Denna lampa skulle passa oss perfekt naturkunskapslärare som vi är :-) gjord av pinnar!!


Köpte även en sak till john rock /punk fest MEN det vill jag inte viiisa :-)

so long..........................................................................................................


En platta :-)

Nu händer det saker! Gött att plattan är på plats och den ser riktigt jämn o fin ut :-) Även förrådet som man ser på bilden är klart. Nu ska den stå o gro till sig några veckor o nästa steg i husprojektet är att ytterväggarna ska upp. Datum för detta: 22 oktober :-) Längtar............ Så nu blr det inte så mycket mer förändringar på några veckor. Tänk att vi ska bo där o bada/duscha där man ser alla rör sticka upp hihi... Jag är lycklig! :-)



Vi trodde inte det skulle bli så mycket kvar av tomten här på sidan (på kortet) MEN med är ju säkert typ sex meter!! Börjar redan tänka på vilken typ av häck som skulle se bra ut där i "böjen" och runt om....hmmm..
Grannarna kom ut en dag när vi var där o var glada över att det var en barnfamilj som skulle flytta in. De hade två barn i förskoleåldern, typ 2 o 4 såg det ut som. Hon såg gör glá ut :-)




Idag ska vi nog träffa Lotten o Ingrid med familjer på kvällen.... Det är killarna som ofta tar tag i det så då bruker sånt bli bestämt nån timme innan :-) så jag får se helt enkelt...........

Tid för lite winnerbäck

Idag fick vi vår efterlängtade nya Lars Winnerbäck skiva! Oj jösses vilket paket, trodde helt klart att de hade blivit fel i beställningen! MEN det var rätt :-)

Beställde hela boxen för 600 pix och vilken box! Har aldrig sett större o bätte....
En limiterad box som innehåller albumet, sångboken "112 Sånger", en exklusiv vinylversion av albumet samt ett antal fotografier tagna av Lars Winnerbäck. Allt i en snygg box i LP-format. I boxen finns alltså allt man får om man köper boken och albumet separat men man får dessutom vinylversionen och fotografierna.

KANON!!!

Lyssnar just nu o reflekterar över jobbet tänker på hur go vår lille sverre är. :-) Att hur noga det är med fostran o uppfastran.... Jag (o p) tänker på det hela tiden när jag pratar o är med vår lille plutt...... att vara en god förebild och visa honom vad som är rätt o fel och alla oskrivna normer... ÄN så länge är han otroligt "snäll" och faktist aldrig besvärlig. Ibland är det jobbig att ta på jackan när vi ska gå ut tycker han... :-) Ja nu är han bara 1 1/2 men för att vara så liten är han "skötsam" och lätt att ha med. Ja ja nu klappar jag mig själv på axeln hehe... Det är i alla fall kul att vara förälder :-)



Klicka för att stänga bilden


255370.jpg


RSS 2.0