vårkläder!!!

Vårkläder är kul att köpa till sin lille plutt :-) Vi gillar färgstarka kläder och mycket rött rött rött! Det som har köpts in är gröna skalbyxor, en vit mössa med gröna sexkanter från P o p och en röd gosig "jacka" från Didriksons 1913.

Det som saknas är nu bara en skaljacka och ett par vårskor.... Har höga krav på barnskor och köper helst Kavat för att de är lätta att ta på för Sverre, fotriktiga och tåliga.... inte alltid så snygga men klassiska.

Vi ska på kalas till Jönköping i helgen och tänker att vi kanske skulle gå in på p o p och titta på just skaljackorna, har 20% rabatt och en ytterligare nån hundring tillgodo där... En röd skaljacka till de gröna byxorna kanske?


Kommentarer
Postat av: Lotten- med Zigge & Tigra <3

Kul med nya kläder! Så fin lille Sverre :-)Jag buda hem en beggad pop skaljacka till Zigge häromdan så hoppas den dimper ner i brevlådan idag och att den passar!

2011-03-16 @ 08:23:45
URL: http://jolozi.blogg.se/
Postat av: jessie

Roligt med lite nya vårkläder.. han passar sååå bra i starka färger den lille plutten! =)

kram

2011-03-16 @ 17:33:35
URL: http://jessicajessie.blogg.se/
Postat av: Lena

Tack :-)

va fin pop jackan var lotten! Tradera är bra grejer, glömmer dock bara av mina bevakade auktioner hela tiden.... Vilken storlek köpte du till z?

2011-03-17 @ 13:19:33
Postat av: Emilie

Så fin han blir lille (store) plutten! Älskar också starka färger, tycker nog att A har snyggare kläder än jag, som bara har svart, brunt och grått... booooring! Köpte därför en chockrosa tröja idag =)Tips till på lördag om ni vill kolla skor: det finns en Vincentbutik inne i stan nu för tiden plus att det finns en skobutik som har mycket Kavatskor och väldigt bra personal (den ligger mer åt det hållet vi bodde förut, så inte precis i centrum)!

2011-03-17 @ 13:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0