Lite nyheter

Vi håller ett bra tempo på semestern må jag säga! Har inte varit hemma så mycket så skrivandet på bloggen har verkligen legat nere.... Ikväll är jag barnvakt o själv hemma med lillbusen :-)! Peter är med vänner på fest någonstans o så tisdaxklubben kan jag tro :-) Härligt att vara själv ibland!

Livet känns kanon igen efter nånga turer med hus hus hus....orkar inte ens skriva om turerna men nu ÄNTLIGEN han vi skrivit på det riktiga kontraktet och fått inflyttningsdatum! Nu äntligen är det på riktigt! Vi SKA flytta! Vi åkte till Mariestad där dessa hus står uppstälda med mina föräldrar igår och kände efter och tittade hur eluttag o dyrligt satt! Nu kan man verkligen börja planera lite mer med färger o ev köp av möbler :-)
Här kommer lite kort!


sverrisen får ett runt fönster i sitt rum!

vitt kök med ev vitt kakel eller mosaik.....hmmmm?

från kök till vardagsrum!

Sen köpte vi även en bil när vi var i jönköping för ett par dagar sen! Peter har kollat blocket stup i kvarten i månader nu så det känns gött att vi äntligen hittade en! Vi har ju lånat hans brors bil i ett halvår nu!! Det blev en Peugeot 406 -03 som gått 6000 mil! Först var jag inte sååå förtjust MEN jag har ändrat mig! Ett klipp måste jag säga! Gissa priset?
Lite bilder på åket :-)Sådär ja! Nu får vi nog börja spara ihop lite pengar igen hehe

RSS 2.0