En väldigt luuuuugn helg

I fredags blev lillen sjuk med feber... sånt smittar ju lätt så det var bara till att hålla sig hemma! Kom hem efter jobbet o då hade stackars sverre o peter varit hemma hela dagen o slappat... Solen har ju gassat hela helgen men har man sjuka barn så har man :-( ...då får man ju avstå vissa saker....tyvärr! Igår hade vi 1-årsträff på skogshyddan med alla små godingar från för.gruppen!! Jag åkte dit utan sverre o fikade o bytte presenter med de andra :-)  Så mysigt att alla kunde komma o oj vad det händer saker, många kunde gå o då blir de ju så stora helt plötsligt! Tog massa kort som jag visade för sverre när jag kom hem ;-) Han fick en fin docka av sin kompis tage i sitt paket! Första dockan och kan gillar det jätte mycket, kramar o pussar får den hela tiden. På kvällen gjorde jag o peter cesarsalld o den blev allt godare än alla jag ätit ute på stan minsann....smack :-) Idag var det något mer stabilt med lillen o vi testade o tog en tur till mina föräldrars stuga.... Hungern börjar komma tillbaka o humöret är mycket bättre! Härligt med friska
barn...






Gustav blev trött o somnade före fotograferingen.... :-)

En stor puss till dockan!


Lite egentid med babe blev shoppingtur på stan!

Japp visst kan man bli lycklig utav att handla, köpa o shoppa kläder!!! Min mamma o pappa ville låna Sverre på en tur till parken i dag... klart att det får göra det vi skulle ju ändå inte göra nåt! Vi tog då en runda på stan för att kolla läget lite i handeln :-) Jag har ju inte köpt ett par "riktiga" jeans på typ två år så det var verkligen behövligt... Stegen gck på J.C! Hittade av en slump ett par som såg snygga ut, provade dem o bestämnde mig snabbt. Gick till kassan o betalade! Ett par Lee Louis. Jätte tighta o satt som en korvskinn hehe... Men gillade dem ändå :-) Det gäller att hålla formen nu.... Var runt lite överallt o även på Gina Tricot där det är lätt att hitta fina saker tycker jag. Var på ett så bra humör så det blev mycket ljusa toner o samma still på hela klädhögen som låg i påsen när jag kom hem :-) Sommrigt.... Vitt o ljus ljus rosa faktiskt...kanske inte så likt mig men den rosa färgen var svag o ljuv :-) Mycket fattigare på kontot men ack så glad! 
Här är mina nya inköp!

 
Gina 249:- Klänning eller tunika

Gina 249:- Blus i ljusrosa

Gina 149:- Skjorta randig blå

Gina 299:- klänning tunika i ljusrosa

J.C Lee jeans Ankelånga o superslimmade :-)

Då har vi en 1-åring i huset :-)

Ja jösses! Visst är det så.... Sverre fyller ett idag och helgen har varit hans! Vi har haft kalas på både lördagen o söndagen :-) I lördags var gåra fina kompisar här några med barn med sina barn vilket Sverre gillade! I söndags firade vi med familj o släkt ute hos mina föräldrar´s torp typ i filsbäck! Lyckat blev fast vädret inte var på vår sida... ingen sol tyvärr.
Sverre fick massor av fina presenter! TACK så jätte mycket!!!
Idag tog jag halv semesterdag och kom redan hem vid 12. Först åt vi lunch tillsammans på stan sen stack vi till badhuset och bada med Danne o hans lilla Alice :-) Sen blev det en promenad till Babyprofsen där vi köpte ett parkeringshus från fisher price till S i present från oss :-) Han gillar det redan supermycket, kul! Sen mot kvällen gick vi ut på våran "balkong" o satte oss på uteserveringen :-) Där blev det kockns toast och ett glas rött! Jätte mysigt o sverre kolla på alla småfåglar som gillade att han tappade ner sina riskakor på marken! Ännu senare på kvällen gjorde vi ordning s för natten med allt vad det innebär och tog en lååång promenad! Kom precis hem :-) Härlig dag! Lyckans ost är jag som har en så go liten kille jag kan pussa o gosa med varje dag! Här kommer bilder från "alla" kalas o fina saker Sverrisen fick!

Vi gjorde ett undantag :-) sverre fick smaka på tårta på både lördagen o söndagen!

Nellie o Saga fick sitta vid det nya bordet!

Hemma hos oss

Viskedamm såsklart!

Paketöppning i söndags


Här ligger några av alla fina presenter! Tack igen!

FREDAG!

Åh det va allt bra segt att gå upp 04.50.... Hade tidig öppning idag på jobbet! Det var dock väääldigt lugnt på plats o jag o barnet satt i soffan o läste Nils Karlsson Pyssling :-) Vilken mysig saga det är! Tänk om man kunde ha en liten söt pyssling under sängen när det blev tråkigt ibland.... Barnet jag läste den för tyckte nog typ samma sak o gosade in sig mot mig o blundade :-) Ibland är det skönt att börja tidigt då tempot på avdelningen inte är så högt! Dagen flöt på utmärkt o jag fick lite egentid på min avdelning för diverse städning o strukturering :-) Det behövs... Fick mycket gjort.... slängde massa skit, diskade o fejade, la papper på hög och laminerade massor! Man vill ju ha en snygg ordningsam arbetsplats!!!

Kom iväg efter lunch och OJ va mycket människor det va på stan! Kom knappt fram med cykeln på gågatan där vi bor! Just det Vårmarknad! Inget för mig tror jag utan jag tar svärmors bil till kålland snart för att se hur det går med bygget :-)

Har ju helt glömt av att skriva att det har pluppat ut två nya vårbebisar!!! Hurra! Alltid lika kul när det föds nya förmågor till världen! Grattis Malin o Majk till Arvid som kom ut den 8 maj o till Leif o Ingrid som fick kämpa på bra till Mattis kom ut den 16 maj!!!! Bra kämpat :-) Mattis har vi såklart redan träffat (två gånger minsann) o han var helt underbart söt helt perfekt (om man kan skriva så). Lugn som en filbunke o gosig att hålla i....
Arvid har jag icke träffat men hoppas på en fika med girlsen nån gång nästa vecka :-) Då han är med!


Ikväll ska jag på Soffans kalas med lite mat o dryck! Vi i tjejgänget brukar nästan alltid bjuda hem varandra när det är fördelsedagsdax :-) Trevligt att ha det som tradition!


Helgen i kort

Då var redan helgen slut! MEN den var kul :-) Fredagen bjöd på fredagsmys med familjen (som vanligt ;-) Vi gjorde sååå goda räkmackor till kvällsmat.... med extra goda handskalade räkor! Mumma. Till mackan bidde det rosé vin... På sommaren ska man dricka rosé tycker jag o vi har redan börjat....för snart är det ju faktiskt sommar!

Lördagen: Älvaslaget med allt vad det innebär... Det var sådär i år! Lite avslaget tycker jag nog... Moonshine gick inte vdage o åkte ur tävligen redan vid 11 :-( så det var många som drog därifrån tidigt o vi satt kvar men det blåste så kallt så vi tog vårt pick o pack o drog vi med efter ett tag..... Trötta av nån anledning o somnade gott i sängen hela familjen!

På kvällen var det fest o S blev hämtad av mina föräldrar som passa honom över natten. Jag o Maria bestämde att vi skulle äta ta nån öl på caré o bar så vi gick dit vid sex. Åt så god oxfilétoast med chevré + rött vin såklart! Efter drog vi hem till mig o delade på en vinare o snacka om livet, supertrevligt! När klockan blev närmade 23 tog vi bikearna till Storm där moonshine hade förfest! Massa fulla killar..... men det var lite kul ändå ;-) Gick fram till Stadt o höll ihop med min P hela kvällen, dansade, hängde i baren o pussades :-) Är fortfarande superkär i han och det där lilla pirret är kvar i magen än :-) Helnöjd med kvällen gick vi hem hand i hand vid tvåsnåret!

Idag har vi (jag p o s) hängt med jonas andersson hela dagen ute på kålland, suttit i solen o snackat o druckit kaffe! Efter det tog vi en tur till mamma o pappas stuga där vi fikade lite till :-)


hehe... mackan var godare än vad den ser ut :-)

fredags blogg

Tänk va tiden går fort! Nu har jag redan jobbat två hela veckor o jag känner mig pigg o glad fortfarande :-)
Visst är det fullt ös på dagarna med alla barn, som säkert kommer att bli duktiga entreprenörer när de blir stora ;-) hehe..... att ha stark vilja när man är liten kan säkert leda till något bra i framtiden!? Direkt efter jobbet stack jag iväg till Larssons för en fredagsfika med girlsen! Såå mysigt o kul att träffas o prata...

Peter + Sverre kom o mötte upp mig efter fikan och jag längtade extra mycket efter S (även p såklart) idag! Blir ju inte såå många timmar jag träffar honom nu på dagarna.... kommer ju ofta hem vid typ halv fem o sen ska han ju i säng senast åtta :-( Jag trampar fort på cykeln hem från jobbet asså! 
 
Nu på kvällen lekte o busa jag mycket med honom o tog en härlig dusch! Sverre är inte en badkruka....o jag hoppas verkligen på en kanonsommar så att vi kan bada i sjön ute på kålland!! Senare på kvällen gotta vi till det med räkmacka o rosévin :-) Sommarkänsla................

Imorn är det Älvaslaget o P ska spela med sitt lag moonshine boys o jag, sverre, frida o mary bla ska vara publik! På kvällen blir det fest o S ska sova hos mormor o moffe över natten! Ser fram emot en kul morgondag!!

Lite glada badbilder från idag! :-)
     

forts. om hur det gick med blocketbruden

Ja hur gick det nu? Jo jag vann!! :-) När jag kollade på mobilen i fredags på jobbet såg jag att jag misst ganska många samtal o ringde upp röstbrevlådan! Nån tjej som uppgav att hon var therese (blocketbruden) konpis sa att de försökt att gå till SEB för att sätta in pengar men det hade inte funkat o bla bla bla.... Med en något sur ton ringde jag upp nåt nummer de sms:at och fick prata med blocketbruden tillslut. Hon sa att hon fått fel kontonummer osv..... Det hela sluta med att jag fick förklara att de fyra första sifrorna betyder cleringnummer o resterande är alltså bankkontonummret!!!! Åhhh tröga människa! Några timmar senare var i alla fall pengarna tillbaka hos ägaren, MIG :-) Händer det mig nåt liknande igen lär jag köra samma stil! hihi...... Rätt ska ju vara rätt eller hur!?

Här kommer lite bilder från vår dag på kålland med byggeri av gästhuset och lite nya kläder + skor jag köpte på stan i lördags! Tänkte att jag skulle börja använda lite ljusare kläder.....inte bara svart.... :-)

Liggande ljusgrå innerpanel o stående i taket!


Sverre ville vara med o borra o titta :-)


Han fick tag på en lång spik o rispade i den nya panelen...aj aj :-)


Lite nytt i garderoben är ju alltid kul! Romantisk stil från HM trend o jätterosa skor från stadium!


 

om mitt "köp" på blocket

För ett tag sedan hade jag en mailkontakt med en tjej som ville sälja leksaker på blocket. Det var en jätte fin borg o en skepp från fisher price, 100 pix styck! Billigt.... Mailade o frågade vad det skulle kosta om hon skicka det till mig och det skulle kosta 234kr! Helt ok tyckte jag och skrev till henne "att jag vill ha sakerna o sätter in pengar på ditt konto". Gjorde detta.... nån dag senare skrev hon att hon sålt sakerna för att jag inte "hört av mig i tid o först till kvarn....bla bla" Vilken inte var sant..... så jag maila mitt bankkononr o skrev att "sätt tillbaka pengarna"! Tog några dagar o inga pengar på mitt konto : / åhh sånt blir man ju sååå trött på! Jag kolla upp hennes nummer o ringde o fråga varför hon inte satt in pengar.... massa undanflykter o så sa hon att de skulle sättas in "imorn"!....

Dagarna gick o  fortfarande inga pengar!!! Det kokar i mig!! Sen fick jag ett mail om att hon inte hade några pengar bla bla bla och att hon kunde sätta in dem den 18 maj för då fick hon sitt sjukbidrag!!!! Aldrig i hela mitt liv tänkte jag! Ringde till henne o fråga hur hon tänkte o om hon hade 0 kr på sitt konto?! "ja det har jag" var svaret! En del har det inte lätt asså!! Självklart sa jag "att jag INTE väntar till den 18 maj och om jag inte ser att pengarna finns på mitt konto fredag kl 12 måste jag tyvärr göra en polisanmälan på dig". Då blev hon helt tyst o sa "måste du vara så drastisk?" "Ja tyvärr, jag har oxå en ekonomisk situation här, OCH det är MINA pengar! Så nu får vi se imorn om det är +434 spänn på mitt konto! :-) Så jäkla dålig stil... o sånt gör mig sååå irriterad!!

Första dan på jobbe :-)

Japp då var det klart... första dagen på jobbet asså :-) Trodde det skulle kännas som en evighet från halv åtta till fyra!!! Men tiden gick fort o vips så var klockan just fyra ;-)  Arbetskamraterna var helt ok och barnen kommer jag trivas bra med känner jag! Trots en hel del "nej" o "inte" tror jag det kommer gå bra.... lite att bita i om man säger så ;-) Lugnet med att vara hemma med sverre har alltså bytts ut mot skrik, stoj o vissa "förmaningar" MEN även massor av härliga kommentarer, kramar, utvekling o lärande o pedagogik såklart!

Här kommer lite kort från lördagens fest här hemma!!!








hmmm hade tyvärr inget kort på söta EMI :-( konstigt...


lite seg söndag

Ja det har varit en segare söndag än vad det brukar.... sova sova sova har jag tänkt hela tiden! Partyt blev jätte lyckat o brudarna + gustav som även var med va på ett strålade humör hela kvällen! Det buggades i vardagsrummet och så gjorde vi några snygga konster med hjälp av självutlösaren på kameran :-) hehe... Jessie o frida ni får maila de korten till mig!! Tiden gick jätte fort o vi gick härifrån vid ett nån gång.... förfesten är ju alltid kuligast! Inne på stadt tappade jag bort brudarna men hittade P istället! Det va gött o vi dansade till nån remix med dirty dancing med stror inlevelse ;-) hmmm tror även jessie har kort på det elle? maila gärna :-) Vi hämtade ut jackan kl två....vilket inte brukar hända såå ofta SÅ summa sumarum (eller vad det heter) var det en LYCKAD KVÄLL!!!

Lägger ut några partyblder imorn!

Imorn börjar jag jobba.... första dagen efter ett års mammaledighet! 7.30-16.00 :-) Heltid betyder ju ganska långa dagar men jag ser fram emot det som fasen! Hoppas jag kommer att trivas där! God natt!

Party party!!!!

Ikväll blir det banne med mig fest :-) eller ja... typ i alla fall! Har bjudit hit tjejgänget + några andra söta pinglor! Ska börja fixa till mig snart.... är ju inte så ofta jag går ut o svirar så det är alltid lika svårt att hitta rätt partykostym :-) Inget nytt har jag heller i garderoben....hmmm funderar på detta!?



Kaske kanske.... eller en svart klänning (som vanligt). Men jag känner nog mer för jeans idag faktiskt så slipper man de hemska strumpbyxorna! Halsbandet ska jag nog byta ut till nåt silvrigt :-) Man vill ju känna sig extra fin när man inte går ut så ofta ju :-) Försöker komma in i partymodet o lyssnar på jätte hög musik.... bl a Anouk, Justin o Timbuktu! T o m de på Rhodos uteservering satt o diggade ;-) (några jag kände). Naglarna är målade så det blir duschen nästa!!! Är laddad o hoppas på en superduper kväll med brudarna!!!

Sverre har det gott hos farmor o farfar ikväll o natt  men självklart kommer jag tänka på plutten massor! So long!

RSS 2.0