Lite modenyheter är kul!!!

Modekedjan Lindex släpper en sofistikerad festkollektion som du kan spana in HÄR.

Den svenska modekedjan Lindex satsar på high fashion i höst, och låter designern Ewa Larsson skapa en kollektion med sofistikerade plagg i svart och beige.

Kollektionen – som har fått namnet "Affordable Luxury" – har hög kvalitet, innehåller draperingar, noga utvalda detaljer, veck och volym. Här möts det eleganta 1950-talet och den moderna tekniken i en klassisk och enkel festkollektion


text o bild: www.glamour.se
______________________________________

SONIA RYKIEL VÄRMER UPP JULEN 2009 PÅ H&M OCH INLEDER VÅREN 2010 MED EN STICKAD FÄRGKAVALKAD

H&M och Sonia Rykiel är stolta över att presentera Sonia Rykiel som H&M:s nya gästdesigner för vintern 2009 och våren 2010. Det franska modehuset som grundades av ”the Queen of Knits” representerar en distinkt, modern och kaxig Paris-anda. Det är första gången H&M gör ett designersamarbete med damunderkläder: exklusiva underklädesplagg och accessoarer som kommer till H&M:s butiker den 5 december 2009. Kollektionen lanseras på alla H&M:s marknader i cirka 1 500 butiker och släpps samtidigt i några av Sonia Rykiels främsta boutiquer världen över - vilket är ytterligare en premiär för H&M.  

H&M och Sonia Rykiel som båda älskar att överraska har nöjet att presentera ännu ett samarbete för våren 2010. En andra kollektion som innehåller ikoniska stickade plagg och lekfulla accessoarer för kvinnor och flickor i åldern 1,5 till 8 år. Kollektionen lanseras i cirka 250 H&M-butiker på samtliga marknader den 20 februari 2010. 

Sonia Rykiel To Design for H&M - Designs from the Sonia Rykiel autumn/winter 09/10 collection
text: www.hm.com
___________________________________________________________________________

Super kul med mode är det ju och lite "nytt" som jag har spanat på är ju Lindex kläder i höst! Massa snyggt....och mer kommer det! Även läste jag att en av mina favoriter i modevärlden Sonya Rykiel ska gästa hm i vinter o tidig vår! Blir spännande :-)


En tisdag utan barn!

Idag var det barnfritt på jobbet för det var nämligen stängningsdag! Fm gick åt för att skriva ny arbetsplan och hur vi jobbar med hållbar utveckling på förskolan o vad och hur vi vill utveckla detta arbete.... Gick skitbra o smidigt :-) man kan ju lätt flumma ut o inte få nåt gjort MEN icke den här gången! Vårat strukturerade arbetssätt går sååå bra! Heja oss på katthult! ;-) Dagen gick bra.......... städat o fixat på avdelningen o sen var vår rektor där o prata om förskolans "nya" arbetsätt o vykotskijs tankar kring barns lärande bla bla bla... JAG tyckte det var intressant i alla fall!

Här är en dagsfärsk bild på plattan. Eller snart plattan.... på torsdag häller de på betongen!! OCH nu är även braskaminen på rätt plats :-) peter var där o snacka med gubben på bilden så allt är superrätt! Kanske inte syns så bra på kortet men alla slangar o kablar golvvärmen är på plats så vi inte fryser om fötterna :-)



Några söta kort från söndagens träff med tage o familj :-) först fika, sen lek ute, o sen pizza till kvällsmat :-) tack för en supertrevlig em/kväll!

sverre hitta ett äpple som han höll i typ hela tiden...typiskt han :-)



Varför sitta på varsin stol?! I tages rum...


maskeradtänk.......

Försöker hitta några maskeradkläder till en maskerad vi ska på om några veckor....... jätte svårt! Gillar egentligen inte att klä ut mig men det är kul att se andra gå in för det :-) Antingen ska man vara rockig eller punkig.......hmmm vi funderar på att köra på Dregenstilen jag o p! Lite snyggt 2000-tal rockig och Dregens tjej ser ganska vanlig ut hehe. Perfekt för mig som inte vill klä ut mig! Näää så tråkig ska jag inte vara. Ska försöka gå in fört :-) Har en klänning i minneslistan på tradera som jag vill ha så hoppas jag vinner!!



Annars har det faktisk vart lugnt i dag på em. Hämtade lillen strax före två o efter mellis och lek åkte vi o titta om de gjort klart grunden! Peter mäker då att braskaminen ser felplacerad ut!!!! Vi har nämligen "flyttat" den och där den skulle vara fanns inget "uttag" ååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhh. Åkte snabbt iväg till nissen på kontoret något irriterade. Han blev lite rädd sa han när vi kom o trodde vi skulle ha nått nytt att säga om huset antar jag. Dock hade vi RÄTT den var felplacerad! MEN han hade ordnat detta för 20 minuter sen sa han så de skulle fixa det imorn!!! Herre gud..... Härlig kommunikation de verkar ha på det stället asså.... SEN såg vi på den nya ritningen på köket att de ritat fel på "diskhon"... vi ska ha en kantig med tvålpump å grejer MEN de hade ritat dit en "vanlig" trökig sak...... EN till sak att ta upp på mötet på onsdag!

Nu ska jag föra över en hundring till nån för jag buda just hem ett par kavatkängor :-) Nice!

inte riktigt så soft som vår söndag brukar vara

Idag märkte jag att det var ganska skönt med sovmorgon :-) Sverre var hos baba o morfar över natt så därför denna långa morgon i sängen!

Igår hade vi en superkväll! Fört bio, flickan som lekte med enden sen en god middag på café o bar. Filmen var jätte spännande från börja till slut och vid ett tillfälle hoppade hela biografen till. Såg jätte kul kuligt ut hihi....... Hon som gör rollen "lisbeth" är bara såååå grym! Utan mycket repliker gör hon det otroligt bra med bara kroppen o blicken.....
På café o bar åt oxfilétoast med chevreost och en klassisk cecarsallad till varmrätt. Kan jag varmt rekomendera! Till dessert valde jag vitchoklad -pannacotta med björnbär o hallon....mmmmmmmmmmmmmm gott. Peter avsluta med en kopp kaffe han :-)

Kom hem vid 23 och satt o snacka och plöjde igenom ett gäng skivor och klockan blev nästa 03.00 när vi kom i säng! Mycket snack.... mysigt och kul :-)

NU!
Sverre är hämtade o ligger o sover nu men snart är det dax att åka o titta på ett visningshus på kålland. Kan vara kul o se hur kök o badrum ser ut och få lite inspiration till vårat hus :-)

Efter det är vi hembjudna till Sverres polare Tage på fika och lek! Ska bli jätte kul att träffa dem för det var såå längesen. Vi har saknat er :-)

Sen är det nog kväll när vi kommer hem och ikväll går några av våra tradera auktioner ut så då blir det lite fix med det. Gött att få lite extrapengar i kassan. tjing tjing




Helg är inte längre slappa och sova

.............som det stod i nya MAMA :-)

Stämmer helt! Mig gör det inget, är van vid det här laget :-) sen är det mysigt att komma upp tända ljus och duka fram en härlig frukost! Sverre fick välling på sängen och sen när han tyckte vi skulle starta dagen med lite lek o mys gick även vi upp :-) Sen blev det gemensam frukost vid bordet!

Nu ska vi fixa till oss o gå ut på stran sen runda........peter vill ha nya byxor! hmmm.... typ chinos. Finns det några snygga här i stan tro?

Duschen nästa!

 typ såhär fast med MAMA istället :-)

ingen vinst den här gången elle.....

Peter skarapar våra 11 trisslotter just nu....... vi köper alltid ett gäng i sluter av varje månad för alla mynt som blir kvar i vår "mat-penga-skål". Brukar vinna lite då o då men inga stora summor..... OCH idag bidde det INGET. Hur är det möjligt på 11 lotter :-(  Får nog börja tänka om och satsa på nåt annat spel?! För vi hoppas ju på miljon vinst varje månad hehe



Efter jobbet mötte peter o sverre upp mig och så tog vi vår fredagsrunda till "hustet". Nu syns det hur allt kommer att se ut och hur mycket plats det är runt om. Frigoliten var på plats den här gången och vi fota lite såklart.... Hoppas de fyller på med betong nästa vecka nu så man kan gå lite på den och känna påt :-)

kort från dagen!




Nu över till osten o de obligatoriska kexen på en lyckad fredagsmyskväll då barnet sover sött!!!

ett steg närmare helgen...

Ett spännande avslut på Idol....elle.......? nej hon kan allt ta o åka ut :-) Jag hejar på Pjotor och Peter hejar på Erik! Det är ett kul probgam, sådär lättsamt en vardag. Jobbade sent idag o kom hem strax efter halv sex. Å så var det kväll direkt :-( Sambon hade lagat lassange som stod redo i ugnen... Alla tre åt för fulla muggar!

Helen på Funny ringde mig idag o berättade att "mina" byxor var klara :-) Min storlek var slut så de hade fixat nytt tyg och sytt upp ett gäng byxor igen. Hämtade dessa och de statt perfekt! Får jag nog ha till jobbet imorn.... Sen hann jag även med lite shopping på fm. en svart skir tunika på kappAhl (där jag aldrig har köpt ett plagg typ). Mer till fest kanske men jag tänkte ha den till jobbet ändå. Det är ju 40 graders tvätt på den i alla fall ;-)
Har man ett par lite vadagliga jeans till och en svart långärmad t-shirt under blir det lagom uppklätt tror jag!

Här är tunikan :-)




Här är Funny byxorna....... det är inte jag på kortet :-)



bilden tagen från: http://shop.funnybyhelenh.se/

Snart väntar sängen! Fredagar är mysiga att jobba på......... ett helt annat lugn..... fredagskaka....... och helgsugna människor....... OCH på lördag ska jag o babe ha BF (barnfritt) Gå ut och äta middag och gå på bio! Wiii!! Ser fram emot en kanonhelg!

En härlig onsdag helt enkelt

En ganska tidig morgon blev det.... hörde sverre ropa mamma mamma mamma några gånger men sen var det tyst så han somnade säkert om :-) vid halv 7 gick vi upp å då låg han där vaken o gosade i sin säng! Vi börjar alltid dagen med lite bollibompa (bompa enligt s) och välling i soffan! Lung o skön start på en ny dag!

Började sju så det blev puss o kram till killarna ganska tidigt och cykeln iväg till stenporten...... Att börja tidigt innebär oxå ett tidigt avslut på dagen :-) Skönt! Hämtade gubben strax efter 12 och fick en lång och härlig kram när jag kom :-) Det är verkligen härligt att ha en son.... det är inte många gånger han är "krävande" om man säger så. Är det griningt är det bara att fylla på med mat så blir humöret glatt igen!

Lunchsovning direkt när vi kom hem o s vaknade precis lagom till att vi skulle åka till Skalk på en fika, jag o jessie :-) Det blev hemmabakad tigerkaka som var jätte god + kaffe. Jessie har numera blivit kaffetant oxå, härligt jessie ;-) Sverre skötte sig jätte bra och var så lugn och medgörlig hehe... no problems :-)

Efter fikan mötte peter upp oss och vi tog biken till mossen, grunden skulle gjutas i dag trodde vi MEN kanske att det blåste så så att det inte gick. Frigoliten låg nämligen bervid tomten. Vi får helt enkelt åka dit o spana på typ fredag istället!


Här ligger frigoliten till höger :-)


Måste ju bara visa att jag gjort egen plommonsylt :-) inte likt mig.....


Fick fina blommor av min älskling för någon dag sedan....


Köpte lite nya "örhängen". Har sedan typ tio år tillbaka pluggar i öronen alltså stora hål. Här i stan finns det inte så många pluggar att välja på så då är det bra med intenet: Dessa klickande jag hem från www.puss.se

 bilder tagna från deras hemsida :-)

SLUT


Måndag!

Mår fortfarande inte sååå bra :-( skulle ju på mattekurs från 13 till 15 i dag men fick skippa det... sov när sverre sov och fick det bli en ipran o då går allt lite lättare :-) men det börjar komma ikapp mig nu igen... komstigt! MEN det blir allt jobb imorn börjar halv 11 till halv sex så det blir direkt till APT mötet till 20! Kul dag.....inte!

MEN på morgonen blir det myspys med sverremannen som tur är :-) vissa dagar ses man inte så mycket:-(

Här kommer lite nya kort från helgen. Några från mossen hehe... vi försöker göra oss "hemma" där när genom att leka på lekplatserna ;-)

Ps. Nästa steg för husbygget är att de ska sätta grunden på onsdag. De kunde flytta på uttaget för braskaminen så den kommer hamna på den platsen som vi önskat. Hurra! Då ska det fotas!


åh vad platt o fint det var här då ;-)


Lek lek lek...... längtar till att ha nära till lekplatserna här på mossen!
   


snabbt inlägg

Nu har jag gått o fått feber! Åhhh.... Hoppas verkligen det är borta till imorn, för jag vill verkligen jobba!! Längtar tillbaka efter två dagars VAB förra veckan...

Dagen började i alla fall bra. Storstädningen var klar vid nio och sen gav vi oss upp på vinden för att leta saker vi kunde lägga ut på tradera :-) Hittade en del saker faktiskt.... mest barnkläder och några stövlar + höstkappa! Varför spara på massa skit man inte använder! De auktionerna som precis gick ut tjäna vi lite på i alla fall....... var ju jätte spännande att sitta där o uppdatera hela tin haha. Får se hur det går med frakten.... har ju aldrig postat ett paket förrut ;-)

Annars har vi hunnit med lite av varje idag! Hos mor o far o tvättat bilen.......ätitt lunch där....... sen bar det av till hon jag vik-ar för på jobbet för en fika. Alla på avdelning kom och det var kul att sitta o snacka utanför jobbet! MEN direkt när jag kom hem så fick jag skit ont i magen (såg ut som jag var gravid i vecka 25) och låg mest stilla. Och sen ont i kroppen....... och sen feber! Det blir till att ta en ipren och lägga sig...

Nästa inlägg blir kuligare :-)

Min vecka!
mån: på matte-kurs från 13-15
tis: APT på jobbet 17- 20
ons: träffa skalk o jessie över en fika hos skalken...bidde ingen förra veckan! (ska kolla om han kan bara ;-))
tor: LEDIGT
fre: .......säkert mys ;-)

yes fredag igen

Då var vi där igen....veckoslut! har dock vabbat två dagar så det känns lite konstigt. Missade fredagskakan på jobbet.....helens goda muffins :-) synd!

Istället var jag o sverre ute på stan o sprang på fm. på torget som vanligt! Vi brukar släppa honom mitt på torget och så får han kuta hur han vill... ofta till fontänen och bli blöt på jackan :-) men kul är det..... Idag tänkte jag att jag skulle bryta lite mot mitt sockerstopp mot honom och köpte en kula glass till oss båda. Jätte gott tänkte jag för han äter ju bara kall flytande föda sen några dagar tillbaka! Perfekt med glass då! Satte oss i solen och skulle kalasa på klassen.......... han börja skrika som aldrig förr och bidde helt hysterisk! Ville absolut INTE smaka!!! Det hela sluta med att jag fick slänga den goa glassen och ta en skrikig sverre under armen och gå hem. KUL....
JA ja det var ju första gången han smaka på glass och så har han ju sina jäkla blåsor i mun :-)

Några timmar senare...................

Det blev bara ost, salami, vindruvor, kex och vin till kvällsmys......... och nu till efterrätten: Häagen-Dazs. Mumma!

Imorn ska vi till Vedum kök, det ska bli kul!!

höstblåsor! fy 17.........

Första gången jag tar vård av barn :-( inte kul alls.......... Sverre har fått höstblåsor i mun. händer och nån under foten! Det är blåsorna i munnen han verkar ha ondast av. Han lever nu för tiden på fil och yoghurt! får knappt i sig vällingen på kvällen :-( skriker sig igenom alla måltider MEN är glad o pigg för övrigt. De kan tydligen hålla i sig en hel vecka och jag hoppas verkligen den här natten blir liiiite lugnare. Två nätter i rad har han vaknat och skrikit jätte mycket, stackaren. VAB är ingen hit jag vill till jobbet :-) nästa gång lillen blir sjuk är det peters tur att vara "ledig". Visst är det mysigt att vara hemma med sitt barn men INTE när det gråter och har ont. Gör ont i hjärtat på mig... God natt bäst att försöka sova redan nu...............Zzzzzzzzzzzzzzz

Fyra bruna ögon :-)


det blir i alla fall rött tak :-)

Hemkommen från mötet med väråsvillan! Något klokare och med ett glatt humör gick vi därifrån hand i hand :-) Snart är VI husägare!!! nja.........snart det blir 1mars istället för 1jan fick vi reda på idag. Ja ja då hinner vi spara ännu mer pengar och kanske göra några fler lite coola tillval :-) Vi gick igenom alla tillval samt var vi ville ha el o tv uttag osv.... var den öppna spisen ska stå samt vilket badkar vi ville ha.......höjden på köket..... och massa andra kul saker. På lördag åker vi till Vedum kök och kollar in köket samt vad vi vill ha för bänkskiva! Lite att tänka på nu asså..... Men halva grejen med hus är ju att planera!

Nu är klockan mycket o jag börjar kvart över sex imorn såååå natti natti!

Lite bilder från min, baba´s o sverres förmiddag:




nu är det även grus här :-)


ba-ba o lillen på mossens lekplats


PS. japp det kommer bli rött tak på huset... inte grått som det stog i PM. hehe... mossens alla hus MÅSTE  ju tydligen vara röda....... men men



tradera is the shit :-)

Lite nya fynd från tradera! Riktigt stadiga o bra till förskolan....
URTUFFA KAVAT HÖST skor / kängor  strl 22 (132mm), 1:-

Klicka hem dessa Nova Star precis! 150 pix ett bra pris tyckte jag... oxå världens bästa lekbrallor!!

Army NOVA STAR byxor stl 86! Coola!!

Annars har dagen varit bra! Lite fix på stan och sen iväg med sverremannen till Sandra på scones o te... mysigt att träffa brudarna på en måndag sådär :-) Hoppas du får en lärorik o nice tripp till THANZANIA!!

härlig dag med familjen

En mysig söndag har vi haft från morgon till kväll idag! Vaknade att sverre ropade mammaaa mammaa flera gånger........ peter gick upp och hämtade honom men han hade för mycket spring i benen för att ligga kvar mellan oss! peter gick upp med honom :-) sen satte vi på Bollibompa och där bidde sverre sittandes säkert 45 minuter!! Helt inne i det...... vi kunde nästan somna om! Men sen gick vi upp och lekte på riktigt :-) inte titta för mycket på tv tyckte mamma..... ;-) Efter frukostbestyren fick vi för oss att organisera upp vårat "sko-skåp". Satte postit lappar på alla skolådor o märkte upp vad de innehöll! Så nu är det sån ordning påt....me like!

Före lunch stack vi iväg till kålland för att peter skulle hjälpa till med gästhuset som ta upp båten på land! Det bidde även en långpromenad i skogen och till middag fick vi norska sommarkotletter..... mmmm vad gott!

Efter kålland åkte vi till mina föräldrar o hämtade lite saker vi ska kränga på tradera och så lämnade vi sverre där o drog o storhandlade! så slapp han hänga med till affären....... o få 150% uppmärksamhet istället :-)

En lång och händelserik dag med massa skoj!! Spännande med traderaauktioner att hålla reda på.... mina första :-)

Lite bilder från dagen!

Stor o liten!

Pekar på båten....där borta...där där där där säger s heta tin!

ska slänga soporna på kålland


Denna vecka 38 skall jag:

måndag: hämta ut nya linser samt hämta min attlingring som nu är förminskad.
               ska till sandra på te o scones :-)

tisdag: möte på väråsvillan på kvällen

onsdag: till skalk på fika med jessie?  samt träna.... hinner jag det...

torsdag: avdelningsmöte 17 - 20

fredag: oj nu blir det nog fredagsmys igen :-)

fredagsmys :-)

Vi kom hem ganska tidigt från jobbet både jag o p så efter sverres mellis tog cyklarna till "huset" och fota lite :-) Vill ju se det växa fram liksom! Nu ser man hur det kommer ligga på tomten och vi blev faktiskt glatt överraskade! Det var bra med plats till gatan börjar och det såg även ut att vara nog med plats på själva baksidan.... Härligt! Man vet ju aldrig... har ju varit rörigt med allt annat!

Här kommer korten :-)






tydligen händer det grejer nu säger peter :-)

Det är härligt att börja sen på dagarna..............på jobbet asså! Började 11 idag jag o sverre hann göra massa mysigt ihop på morgonen o fm. Ba-ba o morfar (sverre säger ba-ba till mormor, det betyder mormor på tjeckiska) följde med till lekplatsen och vi åt fm. frukt i solen på en parkbänk. Mysigt :-) Hade lite tid över så jag köpte mig en takeaway latte och promenera bort till förskolan..........

Det med att börja tidigt betyder att man kommer hem ganska sent dock :-( Kvällsmaten stod typ på bordet när jag kom hem halv sex och jag var jätte hungrig! Sen, tro det eller ej, bakade jag rabarberpaj! Det är inte likt mig........... så när sverre hade lagt sig så mumsa vi i oss massor :-)

Jo det var ju det där med grejer ja! Tydligen har det grävt klart för grunden nu och massa "hål" för rör och så på mossen :-) peter hade varit där idag med inte kunnat med o fota för det satt där i sina grävmaskiner :-) får åka dit i helgen o spana helt enkelt! Vill ju ha hela processen på bild för framtiden....

Nu är det ju Idol och det är ju såå bra... det som är kuligast är ju helt klart det som är kassa! ha...

Underbart sensommarväder!

Med gruskorn i ögonen vaknade jag upp idag..... ville bara somna om men det går ju inte :-( jobbet kallade o klockan var sex :-( MEN väl framme på jobbet var jag på G!! Och på onsdagar är det ju ägg o oboy frukost vilket Lena gillar :-)

På jobbet var det himla stabilt idag och alla lekte bra! På onsdagar har jag gympa med en grupp barn och så fick det bli idag.... Det är en utmaning att få kroppen att göra som fröken visar tror jag många kände... men tränar man o tränar man så blir man bättre o bättre! Så är det ju med allt :-) Jag blev väldigt inspererad att föreläsningen om vygotskij igår kan jag säga..... Kanonkul att vara pedagog och kunna vara med o påverka våra fremtidsmänniskor sååå mycket!!!

 Tänk att denne man född 1896 död 1934 hade så bra tankar för så längesen, som även håller på 2000-talet.....

Nu sover sverre och jag ska fixa till mig lite för senare ska vi ner o ta mellis på stan med Linda och Gustav! :-) Har saknat dem så jag ser fram emot detta!

Något senare är det träning för hela slanten! Powerstrike på Heléns är vad som gäller..... ett hårt pass med tempo....åh jag som inte har tränat på hela sommaren...typ.  


intensiv dag

En lugn dag på jobbet som fortsatte med hämtning av sverre kl12.... han somnade lugnt o skönt i sängen när vi kom hem o sov till halv tre! Dax för mellis o det blev en matig muffins och gröt! Han äter såå bra själv nu :-) väldigt bekvämt för mum o dad! Klockan halv fyra skulle vi på barnkalas hos Saga med familj! Eftersom jag inte hinner träna sååå mycket den här veckan tog jag cykeln igen för lite vardagsträning.... MEN när jag kom ner till cykeln med en skrikande sverre på armen märkte jag att han hade gjort nummer två i blöjan... inte konstigt at han var på dåligt humör! Hela vägen tillbaka till lägenheten gallskrek han och även en lång stund på skötbordet.....åh va jobbigt att byta blöja på en ilsken rörlig liten plutt!! TILLSLUT la han ner bråket med mamma :-) SEN var vi på G igen.... något sena men.

På kalaset var det fullt ös och fyraåringarna höll ett bra tempo :-) Saga fick ett ritblock och glitterpennor av oss....Sverre blev osäker o satt i mitt knä en stund SEN tyckte han det var helt ok att vara med o leka... men blev det för rörigt o skrikigt kom han upp o kramades med mig :-) Vid sex tog vi biken hem o åt kvällsmat! Välbehövligt!!!





Nu kommer snart peter hem från vygotskijföreläsningen... längtar :-) o imorn är det min tur att gå på den.... alla pedagoger i kommunen ska göra detta!




söndag!

Efter ett mycket lyckat kalas sitter jag nu hur seg som helst o softar i soffan... men oj vad kul det är att bjuda på party med mat o andra gotter! Borde man göra oftare fast man inte fyller år.... :-) Vi blev 12 stycken partypinglor och alla fick plats vid vårat stora fina bord.... gillar verkligen när alla kan sitta tillsammans, blir liksom mycket trevligare! Massor av fina presenter fick jag oxå!!! Bara saker till mig själv :-) kläder o luktagott saker.... inte spadar o krattor den här gången ;-) Tiden gick fort och några tappra pinglor stannade ändå till två :-) asså bidde det inte stadt vilket kändes väääldigt bra! Härligt med helfest!

På väg ut till kålland idag åkte vi förbi vår tomt... hade inte hänt så mycket tycker jag på en vecka. Det verkar som de bara ska bygga på ena sidan området.... den "bästa" sidan.... söderläge osv. Bara vi får te det där mötet med byggmästaren så får vi veta lite med om våra kakelval o annat skojsigt oxå!

Veckans göralista:

  • måndag. Barnkalas hos saga o karin med familj!
  • tisdag. På föreläsnin

    g 17-20

  • onsdag. Träna powerstrike på helensdansskola
  • torsdag. Lugnt.... so far...
  • fredag. Altid fredagsmys med familjen

Sen har jag ju spanat på en p o p vinteroverall ett antal veckor o nu äntligen buda jag o peter hem en ny med lappar kvar i fredags natt hehe 600 pix. Ett kap!!!

Klicka för att visa Megabild! NY pop vinteroverall i stl 86


ännu ett inställt möte

Jo vi skulle ju ha möte med vår käre byggmästare idag kl 16... fixat barnvakt o dyrligt o gissa vem som ringer en halv timma före 16 o säger att han inte kan komma!!!!! Jo det är sant! Då var han i stockholm för det hade blivit nåt fel hit o dit! TRÖTTSAMT! Han har ställt in våra möte sååå många gånger nu så jag har tappt räkningen... Det var P som pratade med honom som tur var annas skulle han fått höra hur besvikna vi är med detas sätt! MEN det är ju deras problem om de inte blir klara i tid... det får ju pröjsa oss om de inte blir klara före årets slut!

Istället fixa vi med lite annt såsom att hämta ut ett traderapaket på hjärtbergs med en regnoverall i och hämtat ett bord som vi ska ha på jobbet i ateljén :-) Det står redo i ateljén för våra målare imorn bitti :-) En snygg vaxduk så kommer det bli perfa!

Sen har även Sverre fått ett par nya Nova Star jeans av mormor idag :-) De har jag suktat efter ett tag och blev superglad när hon överraskade mig med dessa idag!

bild från nova strars hemsida!


imorn blir det tidig morgon! 6.15- 12! Mysigt att hämta lillen tidigt :-)

snabb dag

Vad tiden går fort... i alla fall dagarna! De bara springer förbi..... Det är mycket man vill få gjort på en dag! Idag har jag:

  1. 09-11 Lekt inne varit på promenad med plutten
    Jobbat 12 - 17.45
  2. Cyklat fort till mamma o pappa som för övrigt hämtade sverre på förskolan tidigt idag (en kort tretimmars dag för honom bidde det)
  3. 17.00 Peter kom dit efter jobbet :-)
  4. 17.30 Ätit middag där
  5. 19.00 kom hem!
  6. 19.15 Ut o sprang 6 km
  7. 20.00 Kom hem till ett lugn, lillfisen hade redan somnat
  8. 20.30 Dusch
  9. 21.00.................dator o musik :-)


RSS 2.0