Flytten!

Då var vi på plats ute på mossen! Konstigt känsla att inte bo så centralt som jag/vi gjort i flera år... VÄLDIGT skönt att slippa stöket på gågatan och snöskottning klockan tre på natten o party på sommaren i alla fall! Det känns som vi är på besök här för det är såå fint o overkligt på något sett :-)

Kunde inte hålla mig hemma idag utan stack iväg till framnäs för lite shopping. Hamnade på Lui och köpta två stora krukor till köket och servetter, ljus och småsten till dekoration!! SÅÅ KUL att köpa nya saker.

Blandade kort från igår o idag...
Ljuskronan ska ju givetvis hänga över bordet och längre ner men vi bara testade hur den såg ut! :-)

idag

Detta söta set hade plutten på sig idag! :-) Han är ingen "tuff" kille, så detta passade han utmärkt i! hihi... SÖTT! Man får vårkänslor av att bara kolla på det.... snart så kommer nog solen o värmen till oss :-)
www.lindex.se
T-shirt Vit
Leggings Vit

måndag!

Idag har det varit en superkul dag! Har nu helt (nästan) glömt av tandläkarbesöket som inte var det trevligaste. Fy att ha hål i tänder... Tandläkaren sa - tur att du tog bedövning när hon borra som hårdast :-/ Men det kostade bara 700 kr så jag gick direkt för att shoppa upp 300 (drygt) kr stan... hade ju faktisk räknat med att betala 1000 för besöket :-)

SEN har vi flyttar alla våra lådor till förrådet på huset.... minst 50 stycken så nu ser det riktigt bra ut här i sovrummet igen! Det går att ta sig fram.... Jätte skönt att få bort lite o känna att vi faktiskt är på G!!!!!!!!!!!!!



ord....

Sverre älskar Pippi! Om han fick bestämma skulle han vilja se på Pippifilm varje dag :-) När han vaknar tidigt är Pippi väldigt bra att ha... Då passar det perfekt tycker vi!

Sverres ordlista när det kommer till Pippi :-)

Pippi-Pippi
Tommy- Bommy
Annika- Annika
Lilla gubben- Bubben
Herr- Nilsson - Hernossi

Nu har han vissa gånger satt ihop tre ord, vilket är superkul tycker! Typ.... Mamma titta mera.



Här gick vi till baba o deda för att äta lunch idag... sverre blev kvar för sovning o jag o peter stack hem för att rensa vinden och göra ordning inför flytten i veckan... Va har redan packat 50 lådor!



nova star

Bra med andra bloggar som tipsar om vårnyheter bland barnkläder.... :-) Det jag vill ha till sverre i vår är mycket men minst ett par nya nova star byxor skulle alltid vara trevligt! Ska ta med mig mama till gbg i vår på barnmässan! Längtar redan :-)
Ja tack!
Ps. Imorn ska vårat hus besiktigas! Wiii

fettisdag

Idag bjöd vi byggarna på tårta, semeltårta! De jobbar på så bra tycker vi :-)

Idag var det grovstädat och nu fick man en känsla på hur det kommer att vara att bo där. Känner mig överlycklig just nu måste jag säga! ALLT känns lätt som en dans så fort man tänker på vad som komma skall..........flytt!

Helt vitt är det men det var ju det där med detaljer ;-) De ringde från designonline igår o sa åter igen att tyget med de gröna bladen inte fanns i tre meter....åhhh. Så nu får jag tänka om IGEN. Suck. Har tittat lite på Almedahs tyger (högsommar heter det) på fridas hem. Kanske bli ett sådant...

Idag!

Kärleksdagen

Det där tyget jag visa i bloggen var slut fick jag mail om :-( så går det när man väntar fööör länge med att beställa... fasen! Det finns inte i produktion längre och finns inte att köpa på nätet från nån annan sida heller... SÅ jag fick tänka om! Peter säger att jag får bestämma allt som har med gardiner att göra, vilket är toppen :-) Istället fick det bli ett likandant marimekko tyg fast utan de rosa färgerna. Detta:
latvassa korkealla miljo 221
Latvassa-korkealla 221
Kanske bara var bra att det andra var slut... då blir man ju ite så bunden till det rosa...

Även lite nätshopping på www.hm.se blev det i fredags! Massa kuddar o två gardinlängder! Nu är vi på G här hemma efter allt sparande o sparande hehe



två stycken till soffan i vardagsrummet...


även här två till soffan....


två av dessa.... tyckte att de var så söta MEN kanske att de passar i sovrummet...

presenter till oss :-)

Idag kom svärföräldrarna på besök! De hade varit i Jönköping och med sig hade de två presenter till oss :-) Vi ska ju på semester i maj tillsammans så då hade de varit så gulliga o köpt en fin resevagn till oss! Både liten, smidig o snygg var den. TACK vi som inte ville ha med oss våra Buggabee NU är det löst :-) och nu lär vi även lägga ut Buggan på blocket oxå, om nån är intresserad så!?

Present nummer två var från gammelfarmor! Ett runt bord som vi ska ha som köksbord. Vi har länge pratat om att köpa detta bord men vi ville vänta tills vi flyttat. NU kan vi ställa upp det direkt när vi flyttar in, underbart! Det var hennes inflyttningspresent till oss. Gulle henne :-) TACK!
Från Ikea... heter Liatorp. Tycker bordet har ett så fint svarvat ben :-) syns dåligt på kortet...


ÅTER till melodifestivalen!

Ljuskrona!

Nyinköpt stor ekljuskrona från id.ernst. Vi köpte den på Elins här i stan.  Vi har ju suktat efter den länge o hoppas den passa in sen....

Får bli vår alla-hjärtansdag present till oss ihop :-) 



fredagstitt på huset

Här ska jag laga mat snart!!!

Nästa fredag besiktigas huset o vi hoppas anmärknigarna bli små o få! Vet redan att målningen i de två sovrummen inte är ok. Vi såg det idag.... Tycker de har fuskat lite i överkant, vid listen.

Kaklet i köket sattes idag och är inte fogat ännu... Vi är nöjda med detta "klassiska " kök... En hållbar stil och när vi för någon dag sedan såg "Såld på hus" sa en mäklare där ett det var helt rätt att välja vita vitvaror 2010 ;-) Det skulle tydligen bli på mode igen! Gött :-)

Kökstyg

Har länge suktat efter detta fina (tycker jag) Marimekko- Latvassa Korkella tyg! Har ringt runt o frågat om det går att köpa på diverse ställen i stan o skövde med inte... Det ska slutas tillverka och finns det kvar så kolla på nätet sa alla butiker. OK. Klickade snabbt hem nästan tre meter till vårt kommande kök på www.formodesign.se. Priset ligget på 295:- / m. Hoppas det är lika fint i verkligheten....
Marimekkotyg Latvassa korkealla

tiiisdag!

Tisdag avklarad och det känns mer än skönt. Mycket att stå i på jobbet på just tisdagar....

Peter var vid huset idag och fotade lite nyheter. Adressändringen är gjord så nu är det på riktigt!! VI ska bo i ett nytt fräscht hus tillsammans. Vi har nu haft regelbunden kontakt med byggföretaget sedan ett år tillbaka o SOM vi har längtat!!! Ett år sedan vi första gången sa att vi VILLE ha just det huset... SNART är vi där! Hurra!



Här ska det badas...


Härligt med diskmaskin! Här är även den nya hon :-)

Lyx med centraldammsugare i tvättstugan.....

lite seg en söndag

Det är kväll o söndag. Vi är trötta här o ska strax lägga lillen för natten! Idag har sverre vart hos mina föräldrar från 11 till 15 o vi har packat massa flyttlådor och gått en llååång promenad. Lite för lång för det är nog därför vi är helt slut här, och snoriga :-/ Inte kul TUR att vi köpt glass :-)
Ser fram emot en ny vecka. NU räknar vi ner och vill att tiden ska gå FORT! :-)

Lite nya kort på huset :-)

Börjar se hemtrevligt ut i huset! När pappen tas bort från golven kommer det nog kännas ännu trevligare.... Vita vitvaror känns hett igen 2010 :-) Tror på det... Lite kakel över den där bänken oxå!
Här ska bänken o hon bytas.... + vitt kakel! Annars är det klart!
Duschväggar sattes upp när vi var där idag. Handfatet är ditsatt också.
Badkaret var ett tillval.... till sverremannen :-) sen kanske det är bra om vi vill duscha samtidigt också :-)
Här ska jag ha mitt smink! hehe
________________________________________________________________________________________
Lite kvällsrutiner med välling, pyjamas, tandborstning sen sängen för pluttens del! SEN ska jag snart se till att träna lite här hemma!

Ny vecka!

Slutade tidigt o cyklade för att hämta sverre på förskolan efter lunch. Så här års får man se cykelturen som ett träningspass :-) Cyklade vidare till mamma som skulle passa honom för idag har jag/vi:

  • Vart hos tandläkarn :-) Hade inte vart där på tre år hehe... de var liite efter i systemet sa hon...liiite :-) Hade en svart prick i en tand som inte var ett hål men hon tyckte jag skulle laga den ändå... så det inte skulle bli värre. Ja ja har ju inte lagat mer än en tand i hela livet så det får gå bra. Säkert tusen pix :-/

  • Vi (peter o jag) möttes upp vid SEB för att snacka lån o räntor med vår bankman. Ser lysande ut för framtiden= kul! Tänk att vi sparat nästan 100.000 på ett år.... med föräldrapenning o deltidstjänst :-) Låter ju jätte mycket! Sen är jag glad att peter gjorde en bra vinst på sin bostadsrätt för drygt ett år sedan.

  • Därefter åkte vi till vinninga för att bestämma oss för någon typ av utomhusbelysning till huset. Ganska svårt men den här blir det troligtvis:
  • Vasa

RSS 2.0