Jag gillar måndagar

Härligt med måndag igen! Dax att se över veckans "att göra" och annat som står på schemat :-)
Jag jobbar alltid korta måndagar och just idag hade jag mattekurs på fm på lidåkersskolan och därefter en snabb cykeltur tillbaka till jobbet för att göra en timma till! Skönt med korta måndagar faktiskt! Slutade kl 13 och hämtade sedan lillen på förskolan... han sov gott och kramade mig hårt när jag tog upp honom från madrassen. Efter en stunds uppvaknande cyklade vi hem och åt mellis och lekte på mattan :-) Han var på ett sprudlande humör och det smittade av sig :-)

Nu på kvällen har jag varit på APT på jobbet och fått mycket gjort för kommande höstterminen! Vi ska ha ett "Pippi-tema" på avdelningen som ska bli spännande att jobba med.... tycker verkligen om att stara upp projekt och dokumentera och se en kommande utvecklign av vår barngrupp :-) Vi börjar även få en viss struktur på lösa papper och annat som är viktigt att ha koll på för hösten 2009!!

Nu ska jag betala in pengar för två par skor jag vann på tradera igår :-) Ett par höstskor och ett par vinterstövlar, båda från kavat! Kvalité är viktigt för små barnfötter... Sen är det det där med overall oxå... vill gärna inte lägga 1200 på en vinteroverall :-( får spana vidare på tradera tror jag....

natti natti....
ja tack :-)Vinterstövel Svarttyp sånna jag köpte... 150 pix på tradera :-)


Åter efter en lång semester :-)

Japp, nu är det dax för en uppdatering! :-) bättre sent än aldrig...........
Har redan jobbat i tre veckor och är inne i allt vad det innebär... Sverre är inskolad och klar på Lilleskog och har gått sin första schemavecka! Vi är supernöjda med förskolan och deras arbetsätt OCH bäst av allt är att lillplutten är glad när vi lämnar och hämtar :-) Ganska härligt med vardag faktiskt.....

Tro det eller ej så har "vårat kära byggföretag" börjat gräva på våran tomt!!! De startade i måndags och när vi var där idag för att kika var allt ogräs och all jord borta och det var platt och fint :-) Nu börjar det bli verklighet det som vi ett tag inte trodde skulle bli av! Härligt känsla!! Vi lär hängaa där ganska mycket i höst kan jag tänka mig....ta kort och se så allt går rätt till ;-) Längtar till vinter och december!!! Det vi vet i nuläget är att de ska resa huset vecka 44 och sedan arbeta med insidan. På torsdag kommer byggchefen hem till oss på möte för att se så de ändringar vi vill göra i grunden blir rätt och att köket stämmer med de ritningar vi fått!

Laddar upp några bilder från tomten senare ikväll från peters mobil :-)


Garageuppfarten ;:-)


Här kommer huset stå v. 44 förhoppningsvis!!


RSS 2.0