nyheter ang bygget :-)

Efter vårat möte med värsåsvillan och efter att chocken hade lagt sig tog vi tag i det. Ett brev skrevs i helgen o sickades till VD för företaget samt hans chef och även en politiker för samhällsbyggnad i kommunen. Brevet mailades och skickades i papperskopia och det var sakligt och välskrivet. Idag, måndag, ringde byggmästaren upp och hade massa ursäkter och sa att det hade skett ett missförstånd mellan värsåsvillan och kommunen......bla bla. VISST! och att de nu ska bygga vårat hus och börja med det så för de bara kan! Vilken behandlig egentligen..... Vi är nöjda med den reaktion brevet gav men ändå arga över hur de har skött ärendet. Säger man att det inte blir nått bygge till sina kunder UTAN att vara 100% säker!!!??? Riktigt störande....

Nu väntar vi på att vårat brev ska besvaras skriftligen så att det finns synliga bevis på allt de säger! Senast torsdag ska det vara hos oss!

Utdrag ur brevet:

....Så småningom meddelande PIP att man skulle ha ett möte med kommunen den 9 juni 2009 där man skulle få ett s.k. tillträde till tomterna för att kunna starta bygget.


Vi bokade ett möte med PIP den 11 juni, kl 10.00 för att skriva det slutliga kontraktet. Kl 09.00 den 11 juni ringde PIP och meddelande att han hade så mycket att göra så han var tvungen att flytta mötet till 15.00.


Kl 15.00 Fyllda av spänning för att efter sex månaders kamp äntligen få köpa ett hus!


PIP meddelade då att Lidköping Kommun tyvärr har gått bakom ryggen på oss och lurat oss! Vi måste nu enbart bygga s k senior hus annars förlorar vi tomträtten.


Så tyvärr det blir inget hus för er räkning!


Då vi har stort förtroende för Lidköpings Kommun kontaktade vi omedelbart PIP på Lidköpings kommun som mycket förvånad sa att så var inte fallet!! Det står Värsåsvillan fritt att bygga vilka hus man vill, dock måste man börja bygga 2009 annars går tomterna till andra intressenter! (Se även protokoll Dnr SBN 2009/104)


Detta innebär att medarbetare på Värsåsvillan PIP O PIP har ljugit oss rätt upp i ansiktet!


Nu står vi här! Otroligt besvikna på hur Värsåsvillan har behandlat oss! På er hemsida står det " Vi förverkligar dina husdrömmar"!!??


......osv osv....

Att man ska behöva dra det så långt!!









 


Kommentarer
Postat av: Sofia

Såå bra gjort av er !! Fasen va snabba de blev nu efter detta... haha! Men ska väl inte ropa hej innan de är helt klappat men hoppas verkligen att de går er väg nu!

2009-06-15 @ 18:05:09
Postat av: emelie

Skönt att de löste sig.. och hoppas att de inte blir några mer vevor.. Kramar!

2009-06-15 @ 20:44:18
Postat av: Cornelia

Bra gjort! Håller tummarna för att det blir av nu! Hoppas allt är fint med er! Kram

2009-06-15 @ 23:26:16
URL: http://sweetsweetcorn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0