Vill ha!


Pratade just med Vedumkök! I vårtat nya hus ingår ett vitt kök från Vedum Kök (Elin heter det).... Vi är jätte nöjda med köket i sig men vi göra lite ändringar på vissa saker ändå! Istället för att ha "underskåp" vill vi t.ex. ha utdragbara lådor! Det är väl mycket smidigare.....tror vi... Att "bygga" hus tar ju sitt lilla tag har vi märkt! det går inte i raketfart som vi vill utan i ultrarapid!! ÅÅÅÅÅ va det är irriterande! Men den som väntar på nåt.... Jo, då sa han på Vedum att Värsåsvillan måste skicka ritningar på hur de har tänkt köket till honom först o sen tittar han på dessa ritningar som sedan skickas de till oss..... vi gör sedan ändringar o skissar lite på hur vi vill ha det o skickar dessa dokument till Vedum igen osv osv! Herre guuuud! Så om några månader så! känns det som... TÅLAMOD! Får helt enkelt suga på den karamellen lite o tänka på inredningen istället :-)

Ett nytt soffbord från Swedese Flower,  5900:- o en Fototapet till vardagsrummet Green Path 2499:- Ja tack!!
Förstora bilden



Kommentarer
Postat av: Micaela

Hej!

Jag läser till uska!

Ska bli barnmorska till slut ;-)

2009-03-17 @ 20:42:17
URL: http://zmicca.blogg.se/
Postat av: Micaela

Tack!

Ja det hoppas jag!

2009-03-17 @ 22:53:40
URL: http://zmicca.blogg.se/
Postat av: -marie.sistersdesign-

fin tapet! livfull liksom!



nu finns jeans! kram

2009-03-17 @ 23:12:40
URL: http://sistersdesign.blogg.se/
Postat av: Peter Olsson

Hej Lena,

Vad kul att du gillar våra produkter! Det går bra att låna bilder från vår webbplats, men då vill vi dels att du anger inköpsställe Svenssons i Lammhult och dels att du länkar till vår webbplats, www.svenssons.se!



Välkommen att höra av dig om du vill beställa Flowerbordet - du har väl förresten sett den nya enfärgade varianten Flower Mono?



Med vänliga hälsningar,

Peter Olsson

Webbansvarig

Svenssons i Lammhult AB


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0